Sommerhus i Rovinj

Prøv at leje et sommerhus i Rovinj. Vores sommerhuse er super lækre, og Rovinj i det vestlige Istrien er alletiders dejlige oase til din ferie. NOVASOL kipper med flaget for sommerhusudlejning i Istrien. Sommerhuse i Kroatien, sommerhus i Rovinj i det vestlige Istrien: NOVASOL leverer varen.

Lej sommerhus i Rovinj

Aktiviteter fra et sommerhus i Rovinj

I virkeligheden bør man ankomme til Rovinj med båd - og det er der da også mange der gør i dette sejlsportsparadis. På den måde oplever man nemlig byens særprægede havnefront, hvor det ser ud som om husenes facader dykker lige ned i vandet. Bagved gemmer sig en utroligt spændende by, hvor adskillige bygninger er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Man kommer ikke til at kede sig i Rovinj, uanset hvilke interesser man har. Byen er i sig selv en stor oplevelse, og det samme gælder den omgivende natur, der er blandt det smukkeste man finder i landet. Derudover er her en masse ferieaktiviteter for børn og voksne.

Sommerhuse i Rovinj

Sommerhus i Rovinj

Vores sommerhuse i Rovinj har alle en høj standard, og du beslutter selv hvor meget ekstra udstyr, du har lyst til. Hvad siger du f.eks. til at kunne dase, dykke, svømme og sjaske i din helt egen swimminpool, præcis når du har lyst? Eller til at have frihed til at svede dagen ud af kroppen i din helt egen sauna? I et sommerhus i Rovinj kan det meste lade sig gøre. Det er derfor vi er stolte over vores sommerhusudlejning hos NOVASOL. Hos NOVASOL er vi professionelle med vores sommerhusudlejning, og vælger du at holde ferie i Kroatien, er det os, du skal have fat i.

Når man lejer sommerboliger hos NOVASOL, er man sikker på at få kvalitet for pengene. Alle vores huse er gået efter i krogene, for at sikre at vores kunder får præcis det, de ønsker. Standarden går lige fra det dejlige men almindelige sommerhus til luksushuset med spa, pool og tennis i baghaven.