Lej feriehus i Rovinj

Rovinj er en charmerende by i Istrien der vokser op ad havet på en halvø. Byen er kendt for sine fine torve og hyggelige restauranter og caféer, der ligger spredt langs det krystalklare hav, samt den idylliske atmosfære man ikke kan undgå på ferie i Kroatien. Hos NOVASOL kan I leje feriehuse i centrum af byen, lidt længere ude i udkanten eller i en af de nærliggende landsbyer. Uanset hvor I vælger at leje feriehus i Rovinj kan I glæde jer til et væld af attraktioner og aktivitetsmuligheder.

Feriehus i Rovinj

Oplevelser fra jeres feriehus i Rovinj

Rovinj er en turistmagnet med sit maleriske bybillede, mange strande og 22 små øer som kan nås med båd. De flotte omgivelser, den maleriske bykerne, og ikke mindst de mange fritidsmuligheder gør, at byen hører til blandt de bedst udbyggede rejsemål i Istrien. Middelhavsklimaet er samtidig medvirkende til, at gøre Rovinj til et godt kursted.

Med sin skønne beliggenhed byder området på en masse aktivitetesmuligheder i form af vandsport og meget mere. I kan f.eks. slå jer løs med tennis, dykning, vindsurfing, roning, sejlads, vandski, fodbold, basketball, eller volleyball. Hvis I lejer et feriehus i Rovinj i juli bør I bestemt opleve den internationale ungdomsfestival for slagermusik - Modri biser. I august kan I opleve frilufts kunstudstillingen med malerier af nationale og internationale kunstnere, same den årlige Rovinj-fest. I september fejrer de lokale St. Euphemia-fest - fest for lokal skytshelgen, med kulturprogram og gastronomi. 

Lej feriehus i Rovinj

Når I vælger at rejse til Rovinj, får I mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af feriehuse hos NOVASOL. Vi udlejer over 10.000 feriehuse i Kroatien og I kan vælge mellem nogle af de bedste af dem i Rovinj. I kan leje feriehuse med alle tænkelige faciliteter, såsom egen udendørs pool, havudsigt, tennisbane og hvad hjertet nu ellers kan begære. Hvis I ønsker mindre fokus på feriehuset og mere fokus på de nærliggende attraktioner, kan I leje en ferielejlighed i hjertet af Rovinj, hvor I virkelig vil mærke den afslappende istriske atmosfære. Uanset om I ønsker luksus eller et mere enkelt feriehus  i Rovinj, er vi sikre på at I kan finde er hus der lever op til jeres krav og behov.

Husk også at tjekke om I kan tage jeres firbenede familiemedlem med i feriehuset! Jeres husdyr er nemlig velkommen helt uden ekstra omkostninger, såfremt husdyr er tilladt i det valgte feriehus. Vi ønsker jer en rigtig god ferie i Rovinj!