Ferie i Pula

Leder du efter ferieboliger i Pula i det sydlige Istrien? NOVASOL brillerer indenfor sommerhusudlejning i Kroatien og tilbyder et stort sortiment af velproportionerede ferieboliger i Pula. Ferieboliger i Kroatien, feriebolig i Pula i det sydlige Istrien: NOVASOL leverer varen.

Lej feriebolig i Pula

Oplevelser fra en feriebolig i Pula

De første organiserede grupperejser til Pula ankom allerede i 1828 til et område, hvor der netop var blevet opført det første hotel. I dag møder man en topmoderne by, der har fødderne solidt plantet i de kulturelle rødder, der udgør fundamentet for en levende og alsidig kultur. God mad, sol, sandstrande og masser af aktiviteter er blot nogle af de attraktioner, der gør dette sted til en perle, der skinner mellem stenene.

Windsurfing, scuba-diving, vandscootere og bungeejump er blot nogle af de mange spændende aktiviteter, man kan få dagene til at gå med i en vidunderlig feriebolig i Pula.

Aktiviteter i Pula

Feriebolig i Pula

Feriebolig i Pula i det sydlige Istrien - en god løsning til din ferie i Kroatien. Når det kommer til sommerhusudlejning i Istrien, er det NOVASOL, der har det bedste og mest varierede udvalg. Vores ferieboliger i Pula fås både i en topklasse luksusudgave med egen svedig badstue og privat pool til din dukkert bagefter og i en mere enkel version. Du vælger selv hvilken grad af luksus, din feriebolig skal kunne præstere. Nyd de hjemlige breddegrader i en feriebolig i Pula. Du får en fantastisk ferie.

I løbet af de senere år er Kroatien trådt i karakter som et af de foretrukne ferielande. Derfor har vi hos NOVASOL sommerhusudlejning koncentreret os om at finde frem til de bedste boliger i dette dejlige land. I dag kan vi tilbyde vores gæster en række eksklusive feriehuse nær de mest populære feriemål. Det gælder eksempelvis husene i Pula, der er blandt vores mest eftertragtede.

Nyd ferien med et de dejlige feriehuse fra NOVASOL og I er sikre på at få den kvalitet, man sætter næsen op efter, når man skal nyde en dejlig ferie i udlandet. Vi tilbyder boliger af høj kvalitet, uanset hvilken prisgruppe i vælger.