Ferie i en feriebolig på Istrien

Feriebolig i Istrien ved Adriaterhavet er noget af det bedste, NOVASOL har at byde på inden for sommerhusudlejning til din ferie i Kroatien. Kom tættere på hinanden, lad op og nyd livet i Istrien. I Kroatien findes der utroligt mange skønne ferieboliger. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. For eksempel en dejlig feriebolig i Istrien ved Adriaterhavet.

Lej en feriebolig i Istrien

Oplevelser fra en feriebolig i Istrien

Istrien er den mest udviklede kroatiske turistregion, og det er ikke svært at forstå hvorfor mange gæster vender tilbage. Den smukke natur kan fuldt ud måle sig med de skønneste områder i Italien, og du kan stadig besøge små hyggelige byer, mellem de mere moderne turistcentre.

Besøger du Istrien har du mulighed for mange spændende oplevelser - hvad enten du er til strandliv, opdagelser i naturen eller til de mere kulturelle oplevelser.

ferie i feriebolig i Istrien

Feriebolig i Istrien

Forkæl din familie eller kæreste med en flot feriebolig i Istrien ved Adriaterhavet. NOVASOL hjælper dig sikkert gennem junglen af sommerhusudlejning i Kroatien. Vi har rigtig gode kort på hånden, og tilbyder f.eks stilsikre ferieboliger i Istrien, som giver dig et solidt udgangspunkt for en succesfuld ferie i Kroatien.

Alle vores ferieboliger er i god kvalitet, og du vælger selv, om du vil have egen swimmingpool, sauna eller andet luksus til at forsøde din ferie med. Hos NOVASOL er sommerhusudlejning en tillidssag, og det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige feriebolig i Istrien. Din ferie i Kroatien begynder hos NOVASOL sommerhusudlejnig. 

Hos NOVASOL lejer vi ud hele året, og lige meget om I er to eller ti, har vi det perfekte feriehus til jer. Vores boliger har plads til at slappe af og hygge med familien, og næsten alle her i området har egen altan med en skøn udsigt. Du kan søge efter boliger samt reservere online døgnet rundt.