Ferie i Zadar

Pønser du på at tage til Zadar i det nordlige Dalmatien i din ferie? I et lejet feriehus? Når det handler om sommerhusudlejning i Kroatien, er det NOVASOL, du skal have fat i. Også i Zadar. Feriehus i Kroatien skal lejes hos NOVASOL. Vi udlejer for eksempel herlige feriehuse i Zadar i det nordlige Dalmatien. Vælg os, når ferien er vigtig.

Lej feriehus i Zadar

Ferieoplevelser i Zadar

Zadar i Dalmatien er en spændende by, der vil være et kært bekendtskab for alle, der nyder smukke, historiske bygninger. Det historiske centrum er utroligt velbevaret og giver indtryk af, hvordan en typisk kroatisk by så ud, før verden gik af lave.

Klimaet i Zadar er utroligt behageligt og gennemsnitstemperaturen i juli ligger omkring 25 grader. Det er en temperatur, der garanterer dejligt varme dage og smukke nætter med ture i måneskin.

Oplevelser på ferie i Zadar

Feriehus i Zadar

At leje et feriehus i Zadar er bestemt ikke nogen dårlig måde at holde ferie på. Og når vi taler om sommerhusudlejning i Kroatien, har NOVASOL de bedste kort på hånden. Vores feriehuse i Zadar er et kvalitetsprodukt fra ende til anden og din garanti for et godt ophold.

Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning betyder, at vi også i Zadar har mulighed for at give dig valget mellem en række lækre huse indrettet med præcis det mål af luksus, du tænder på. Vi er rigtig glade for vores feriehuse, og det er vi sikre på, at du også bliver.

Nyd en dejlig ferie i denne smukke og charmerende by. Lej et af de eksklusive og individuelt udvalgte ferieboliger fra NOVASOL sommerhusudlejning. Vi kan tilbyde boliger de mest attraktive og populære steder i Kroatien - og altså også her i Zadar.