Feriebolig på Solta

Feriebolig på Solta er noget af det bedste, NOVASOL har at byde på inden for sommerhusudlejning til din ferie i Kroatien. Kom tættere på hinanden, lad op og nyd livet på Solta. Nyd ferielivet i en feriebolig i Dalmatien, hvor I på ferien vil komme forbi en lang række attraktioner og seværdigheder, samt det fantastiske klima og miljø i regionen. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning indenfor feriehusudlejning!

Lej feriebolig på Solta

Feriebolig på Solta

Nyd din dyrebare ferie i dejlige Kroatien; tag til øen Solta og slå dig ned i en feriebolig fra NOVASOL. Du vælger selv hvor meget luksus, du vil have med. Der er mulighed for det meste.

Du kan både nyde vekselvirkningen mellem din egen private sauna og swimmingpool og riste skumfiduser over egen pejseild. Vores ferieboliger på Solta er nemlig tilpasset kundernes behov, og det er en vigtig pointe i vores sommerhusudlejning. Du skal kunne få det, du drømmer om. Mærk hvor dejlig Kroatien er i en feriebolig på Solta.

Dejlig ferie i en feriebolig på Solta

Øen Solta bliver første gang nævnt i romerske skrifter i århundrederne efter vores tidsregnings begyndelse, som et sted, hvor romerne byggede et fort. Men arkæologer har fundet en tidligere befæstning, som i dag kan besøges med stort udbytte. I dag er øen en af ædelstenene i det smykke, der udgøre det kroatiske ferieeventyr. Her kan man nyde dejlige strande, hyggelige barer og smagfulde restauranter.

Solta ligger placeret på en måde, der gør byen perfekt som ferieparadis. Den naturlige beskyttelse medfører, at klimaet er mildt, vandet varmt og udsvingene over sæsonen minimale. Med en gennemsnitstemperatur omkring 24 grader, kan man være sikker på behagelige dage med solbadning og dejlige sommeraftener med kølig hvidvin på terrassen.

Aktiv ferie på Solta