Attraktioner i Primosten

Primosten er et lille sted, men der er alligevel masser af spændende attraktioner og seværdigheder at besøge. Så I kan roligt glæde jer til at leje en feriebolig i Primosten. I dag er øen er forbundet Primosten til fastlandet med en bro, men førhen lå øen isoleret ude i havet. Primosten har været beboet siden oldtiden og øen har også været under venetiansk styre. De dejlige strande, vinmarkerne og kirken St. George, er nogle af de mange attraktioner i Primosten.

Lej feriehus i Primosten

Udforsk Primosten fra jeres feriebolig

Primosten er et gammelt fiskerleje, der nu er et populært feriested, med alt hvad der hører til for at få en fantastisk ferie i Kroatien. Mod nord er der pæne klippestrande og mod syd finder I smukke stenstrande. På stranden Raduca stranden kan I afprøve mange aktiviteter. Udover solbadning og svømning, kan I spille beachvolley og lære at dykke. Kirken St. George er en af de imponerende seværdigheder i Primosten. Kirken ligger på øens højeste bakke og blev bygget i 1400-tallet. Inde i kirken er der et ikon af Jomfru Maria samt et alter i barokstil. Centrum af Primosten er en attraktion i sig selv. Den velbevarede by er fuld af smalle gader, hyggelige huse og stemningsfulde restauranter. Her kan I nyde øens specialitet, et fad med fisk og skaldyret languster. Til maden kan I drikke den lokale rødvin Babic som dyrkes på vingårdene i området. I kan også tage på udflugt til en af vingårdene, hvor I kan prøvesmage de liflige dråber og tage et par flasker med hjem til feriehuset. En oplevelsesrig dag afsluttes bedst med et godt glas vin på terrassen.

Attraktioner i Primosten

Fantastiske Kroatien byder på alt

Er I blevet interesseret i at udforske attraktionerne i Primosten, så skal I leje en af vores ferieboliger i Mellemdalmatien. Kroatien er et skønt ferieland, som sagtens kan besøges flere gange. De forskellige regioner byder på hver deres gode oplevelser og alene det fantstiske vejr, vil være en helt gangbar grund til, at komme igen og igen. Måske skal det være et feriehus i Dalmatien næste gang eller en hyggelig ferielejlighed i en af byerne på Istrien? uanset hvor I gerne vil hen, så finder I et stort udvalg af ferieboliger i Kroatien hos NOVASOL. I kan faktisk vælge blandt 8.000 unikke, privatejede ferieboliger. I vil også nemt kunne finde jeres eget private badeparadis blandt de mange feriehuse med egen pool, som NOVASOL også udlejer i Kroatien.