Naturen i Dalmatien

Ferieregionen Dalmatien fremstår med en landskabsmæssig mangfoldighed. Her er maleriske kystbyer på halvøerne, kyst med klipper og kløfter, frodigt voksende magnolia, subtropisk vegetation og ikke mindst utallige øer og rev, som er ideelle stoppesteder på sejlture. Byerne, med deres rige, ofte totusindeårige historie, er arkitektoniske lækkerbiskener, som absolut bør opleves i løbet af opholdet i ferieboligen eller i et af de mange feriehuse. Romere, karolingere, bysantinere, venetianere, tyrkere og habsburgere har, som i resten af Kroatien, også efterladt sig spor i Dalmatien. Alligevel er Dalmatien ikke bare et sted for historieinteresserede, det er et paradis for badenymfer, snorklere, dykkere og bådfolk. Uendelige muligheder for vandsport, og for terræncykling på øerne, giver også en ferie i Dalmatien et sportsligt præg.

Nationalparker i Dalmatien

I hele Kroatien finder I mange meget smukke nationalparker, hvor I nemt kan bruge både en og to dage på, at udforske områderne. Der er ingen tvivl om, at en ferie i Kroatien kan anbefales til jer, som sætter pris på at være ude i naturen, mens I holder ferie og finder ro og afslapning i de fine omgivelser. 

  • Nationalpark Paklenica
  • Nationalpark Kornati
  • Nationalpark Krka
  • Nationalpark Mljet
  • Naturpark Biokovo
  • Nationalpark Telascica-bugten
Naturseværdigheder i Kroatien

Ferieboliger i Kroatien 

Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I flere tusinde forskellige ferieboliger i Kroatien. Kroatien er blomstret som ferieland og det same kan siges om udvalget af både feriehuse, villaer og ferielejligheder. Vi oplever en meget stor interesse for vores ferieboliger i Kroatien og har derfor også etableret flere NOVASOL kontorer i Kroatien. Det betyder, at vi hele tiden kan sætte nye ferieboliger til udlejning. Et af de store hit i Kroatien er de mange feriehuse med privat pool. Her drømmer mange om at tilbringe deres ferie både om sommeren og i efteråret, hvor der stadig er lunt og rart.