Natur og strande ved ferieboligerne på Mljet

Krystalklart vand, afsondret strande, frodig vegetation og fortryllende liv under havets overflade. Den nemmeste måde at nyde strandene og naturen på Mljet på er ved at leje en feriebolig i Dalmatien.. Den naturskønne ø Mljet er beliggende i det sydlige Dalmatien, lige vest for Dubrovnik. Der er masser af smuk natur på Mljet, takket være øens vestlige del som blev udpeget til nationalpark i 60´erne, for at beskytte øens særlige vegetation. På øen er der to saltvandssøer, underjordiske huler og smukke strande.

Badeferie på Mljet

Få jeres unikke ferioplevelser

Vil I gerne se den fantastiske natur på Mljet og komme helt tæt på, så skal I tage til øens nationalpark. Naturen på Mljet består hovedsageligt af frodig vegetation og forrevne klipper. I den stor nationalpark kan I vandre eller cykle i det betagende landskab, svømme i saltvandssøerne eller snorkle de underjordiske huler, hvor I vil opleve et liv med sjældne fisk. På øens sydspids ligger naturreservatet Saplunara hvor I også vil få dejlige oplevelser i den herlige natur, og ikke mindst nyde udsigten over det krystalklare hav.

Selv om mange kommer til øen for at opleve det betagende landskab, er de også de gode strande som lokker feriegæsterne til. Den mest berømte af strandene på øen er sandstrande i naturreservatet Saplunara. En halv times gang fra Saplunara er en anden sandstrand, Blace strand, som b.la. er populær blandt nudister. Benyt lejligheden til at svømme i den store og lille sø under jeres besøg i nationalparken.

Oplevelser i Kroatien

Ferie i Kroatien

Vil I også prøve det særlige ø-liv og få unikke ferieoplevelser i den fantastiske natur og på de dejlige strande, så tag et kig på NOVASOLs ferieboliger på Mljet. Hvad end I drømmer om et autentisk kroatisk feriehus i bjergene, en hyggelig lejlighed ved et fiskerleje eller en flot villa med egen pool, så finder I det hele blandt de mere end 8.000 ferieboliger i Kroatien, som NOVASOL udlejer. Ferieboligerne i Dalamtien generelt er meget populære, men I finder også ferieboliger på Istrien og langs Kvarnerbugten. Kroatien har så meget at tilbyde jer som feriegæster, så vi er overbeviste om at uanset hvilken del af landet I vælger, så får I en fanatstisk ferie.