Byer på Mljet

Når I vælger at leje en feriebolig på Mljet, så bydes I velkommen til en meget charmerende og interessant ø i det kroatiske ø-hav. Mljet ligger i det sydlige Dalmatien og byder på et utal af dejlige oplevelser, plads til rendyrket afslapning, smuk natur og charmerende byer. Som feriegæst er det altid dejligt at besøge de lokale byer og få et godt indblik i stedets liv og hverdag. Det giver autentiske oplevelser, som er med til at fuldende jeres eventyr under fremmede himmelstrøg.

Lej feriehus på Mljet

Charmerende byer med historie

Der er mange små byer på Mljet, som I vil nyde at besøge. Hvis I ønsker at tilbringe ferien i øens Nationalpark, så er byen Polače et godt sted at sigte efter. Polace er en havneby og ligger på øens nordvestlige del. Byen er populær blandt fiskere og sejlere, der elsker at ligge til i den hyggelige havn. Blandt byens seværdigheder er også ruinerne af et romerske palads fra 400-tallet.

Andre byer i nationalparken er Pomena og Govedari. Pomena er en lille landsby, som blev grundlagt efter Anden Verdenskrig, og indbyggerne er primært landmænd og fiskere. Govedari er en bjerglandsby, som stammer fra begyndelsen af 1900. Her er det oplagt at tage på vandreture og nyde udsigten over vinmarkerne. Øens største by er Babino Polje, som også er øens administrative centrum. Er I på jagt efter kulturelle oplevelser på Mljet, så skal I benytte lejligheden til at besøge den middelalderlige landsby Prozura. Her kan I tage feriefotos af vagttårnet fra 1600-tallet og besøge de tre kirker: den hellige Treenighed, St. Martin og St. Rocco.

Attraktioner på Mljet

Ferieboliger på Mljet

Har I fået lyst til at besøge Mljet og snuse rundt i de charmerende byer, så kan I enten leje en feriebolig direkte på Mljet eller en feriebolig i Dalmatien, hvorfra I kan tage på dagsture til øen. Der findes færgeforbindelser til Sobra på Mljet fra Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split og Stari Grad. Har I ikke allerede besøgt Kroatien, så vil vi anbefale jer at tage et kig på NOVASOLs store udvalg af ferieboliger i Kroatien, for her er virkelig alt I kan drømme om til en ferie under sydlige himmelstrøg. Ferieboligerne i Kroatien har udviklet sig meget og i dag kan der tilbydes alle typer bolig. Smukke villaer med egen pool, feriehuse med panoramaudsigt og komfortable lejligheder.