Attraktioner på Mljet

Velkommen til en af Adriaterhavets smukkeste øer - det mener mange i hvert fald. Fra jeres feriebolig på øen Mljet kan I glæde jer til et hav af forskelige seværdigheder, attraktioner og smukke horisonter. Kroatien er et super rejseland, som aldrig skuffer sine feriegæster og I vil med garanti også blive betaget af Mljet og det særlige ø.-liv. Mljet er en 98 kvadratkilometer stor ø i det sydlige Dalmatien.

Lej feriehus på øen Mljet

Udforsk alle dele af Mljet

Øens Nationalpark, som dækker mere end halvdelen af øen, er blot en af de mange attraktioner I kan glæde jer til på Mljet. Nationalparken består af tæt skov, forrevne bjerge, huler og kløfter. I de undersøiske kløfter kan I snorkel og beundrer øens sjældne fiskearter. Det krystalklare hav er som skabt til oplevelser under overfladen. Udover snorkling er der masser af andre aktiviteter på Mljet, for alle jer der godt kan lide at være ude i naturen. Gode vandre og cykelture giver jer mulighed for at udforske det hele i jeres tempo. Nyd at der er plads til en pause, når I har behov og lad jer opsluge af de smukke horisonter. I bestemmer selv hvor langt I vil gå eller cykle, for I kan jo altid tage på tur igen dagen efter. I nationalparken finder I også to saltvandssøer, Malo Jezero og Veliko Jezero. Midt i Veliko ligger en lille ø. Har I mod på det og gode armmuskler, kan I ro ud til øen. I kan også tage den mere afslappende tur med det lille dampskib. På øen kan I besøge det gamle benediktinerkloster og den flotte kirke St. Mary. Vil I gerne vide mere om øens historie, så kan I besøge ruinerne af den romerske bosættelse Palatium, som I finder på øens nordvestlige side.

De autentiske ferieoplevelser

Når I bevæger jer rundt på øen, møder I desuden små hyggelige landsbyer, hvor I uden tvivl kan finde et sted som serverer den lokale figenkage. Den giver energi til nye oplevelser. I de små havne kommer fiskerne hver dag ind med fisk og lækre skaldyr, som typisk sælges på markederne. Lad jer endelig friste af de rige udvalg og forkæl jer selv med frisk fisk til aften, hjemme i feriehuset. Vin- og lavendelmarker præger også landskabet. Mange køber en lille pose med lavendelblomster, som kan ligges i skuffen derhjemme, til minde om ferien på Mljet. Husk også at tage jer tid til blot at være tilstede. Nyd de lokale dufte, stemningen på havnene, udsigten fra jeres terrassen, for sådan får man bedst det hele med.

Attraktioner på øen Mljet

Ferieboliger på Mljet og Kroatien

Har I nu fået lyst til at opleve Mljet, så hjælper vi gerne med at finde den feriebolig i Dalmatien som passer jer bedst. Er det et andet sted I lejer en feriebolig i Dalmatien, så kunne I jo forsøge at få tid til at besøge Mjlet. Måske kombinere ferien med en uge et sted og derefter et par dage i Mjlet. NOVASOL har mere end 8.000 ferieboliger i Kroatien til udlejning og der kommer hele tiden nye feriehuse, villaer og ferielejligheder til. Kroatien er nemlig blevet et meget populært ferieland. Det gode vejr, den underskønne natur, de mange bademuligheder, de gode priser, den meget imødekommende befolkning og ikke mindst de skønne ferieboliger, skaber en fuldendte destination, hvor der er noget for enhver smag.