Fakta om Makarska

Information om Makarska til jer der ønsker at leje feriebolig i byen.

Her får I lidt fakta om Makarska, som det kan være rart at kende til, hvis I planlægger at leje en feriebolig i Makarska. Byen er en populær feriedestination, som ligger tæt på dejlige strande, vidunderlig natur og smukke, gamle bygninger. På ferien får I mulighed for at lære kysten at kende og finde jeres helt egne favoritsteder.

By:Makarska
Bjergkæde:Biokovo
Færgeforbindelse:Færge til øen Brac
Kendte indbyggere:1700-tals poeten Andriia Kacic Miosic som der står en statue af i byen

Vil I vide mere om Makarska?

Makarskakysten strækker sig fra den lille by Brela til byen Gradac. Har I tidligere søgt efter information om Makarska, så ved I at området fremfor alt er kendt for sine skønne strande. Ved Gradac findes en seks kilometer lang strand og ved Brela findes den kendte strand Dugi Rat, med sand, sten, klipper og grotter. Overvejer I at leje en feriebolig i Makarska, får I også mulighed for at bade i bugten udfor byen og vandre i de smukke Biokovo-bjerge.

Makarska er en havneby og når I lejer en feriebolig her, kan I tage færgen over til øen Brac og besøge byen Bol med den berømte strand Zlatni Rat. Det er også ret let at kommet til den pulserende by Dubrovnik og opleve masser af kultur og berømte seværdigheder.

Kultur og udeliv findes i rigt mål i Makarska. Skal familien bo i Makarska kan I besøge den smukke kirke Skt. Mark, klostret Skt. Filippo Neri og det malakologiska museum, som har en fin samling af områdets bløddyr. Langs Makarskas hovedgade og strandpromenade finder I et utal af hyggelige cafeer og restauranter, alle med udendørs terrasser, så I rigtig kan nyde en bid mad eller en kop kaffe, under åben himmel.

Lej feriehus i Makarska

Oplev Makarskakysten fra et feriehus

Vil I bade ved den smukke kyst ved Makarska, kan du og din familie leje en feriebolig i Dalmatien. NOVASOL har arbejdet i Kroatien siden 2005 og vi har egne lokalekontorer i hele landet. Vi kan tilbyde et stort udbud af skønne feriehuse og lejligheder i alle prislejer. Hvis I booker på vores website, kan I finde mere information om Makarska og hvad I kan foretage jer der.

I finder også nemt informationer om mulighederne for at leje ferieboliger i Kroatien generelt, da NOVASOL udlejer feriehuse og lejligheder i hele landet.