Attraktioner i Makarska

Krystalklart vand, herligt udeliv og en af Kroatiens længste kyststrækninger. Når I lejer en feriebolig i Dalmatien får hele familien en fantastisk mulighed for at udforske alle seværdighederne i Makarska.

Makarska er bygget over ruinerne af den romerske by Mucurum, som blev ødelagt af Goterne i år 548. Efter Goterne blev byen overtaget på skift af kroatiske konger, tyrkere og venetianere. Når I vælger en feriebolig i Makarska opdager I hurtigt hvorfor byen har været så eftertragtet: her findes lange, skønne strande og en perfekt beliggenhed ved kysten.

Aktiviteter i Makarska

Udforsk alle attraktioner i Makarska

Byens tidligere herskere har efterladt sig mange levn fra deres tid. En af de mange attraktioner i Makarska er det gamle kloster St. Filippo Neri som består af fredede bygninger fra den midterste romertid. En anden smuk bygning der er et besøg værd, er Franciskanerklostret fra 1600-talet. I må heller ikke gå glip af den smukke kirke St. Mark.

De fleste der vælger at rejse til Makarska, kommer selvfølgelig også for at opleve strandene. I byens bugt kan I tage en svalende dukkert i det krystalklare vand, snorkle, prøve jetski eller prøve kræfter med de andre vandsportsaktiviteter der findes her. En anden skøn strand på Makarska kysten, er den seks kilometer lange Gradacs, som er en af Kroatiens længste strande.

Med en feriebolig i Makarska har I et perfekt udgangspunkt for spændende udflugter og aktiviteter i Makarska. Fra byens havn kan I tage færge til den smukke ø Brac, og I kan besøge den pulserende by Dubrovnik. I selve Makarska by, kan I slentre på strandpromenaden og i de små, smalle gader. Købe friske råvarer på det hyggelige marked og tage en pause på en af de mange cafeer og restauranter med ude-servering. Kører I lidt væk fra byen, er der mulighed for at køre på mountainbike og vandre i de fantastiske Biokovo bjerge.

Aktiv ferie i Makarska

Et klik fra en ferie på den kroatiske kyst

Vil I også opleve alle seværdigheder og attraktioner i spændende Makarska, så kan I leje en feriebolig i Mellemdalmatien her på vores hjemmeside eller via vores salgsafdeling. NOVASOL startede formidling af ferieboliger allerede i 1968, og siden 2005 har vi også haft ferieboliger i Kroatien på programmet og vi kan tilbyde ferieboliger i hele landet. Tag et kig på vores mange ferieboliger i Dalmatien, hvis der er andre byer eller områder I ønsker at besøge, i dette område. NOVASOL er Europas største formidlere af kvalitetshuse og ferielejligheder og har et stort udbud af ferieboliger i Makarska. Alle vores ferieboliger er håndplukkede og besigtiget af vores dygtige personale og inkl. i lejeprisen er der også en tryghedspakke.