Strande på Hvar

Stenstrande, frodige laguner og små bugter ... der er masser af dejlige strande på Hvar. Den bedste måde at opleve en af Kroatiens smukkeste øer på, er ved at leje en feriebolig på Hvar.

Hvar er beliggende syd for øen Brac i det centrale Dalmatien. Øen har store områder af lavendel, fyrretræer, frodige vinmarker og en smuk kystlinje. Hvar har det højeste antal solskinstimer i Kroatien, og fra en af strandene på Hvar, har I mange muligheder for at svømme i det rene og krystalklare vand, der er Kroatiens varemærke.

Badeferie på Hvar

Badeliv på Hvar

Fire kilometer fra øens hovedstad Hvar ligger byen Milna. Når I opholder jer på Hvar, er det et af de steder I kan tage hen for at nyde solen og det utrolige hav. På Milna finder I to børnevenlige stenstrande og de frodige laguner, Malo og Veliko Borce.

Sommeren igennem kan I tage med på bådture fra hovedstaden Hvar til ø-gruppen Pakleni, hvor der er mange dejlige steder at bade. I skal undgå den nærmeste ø, Jerolim, hvis I er lidt blufærdige, øen er nemlig et populært sted for nudister. På sydlige side af Hvar ligger Zavala, der er kendt for sin uberørte natur. Her finder I også en anden af de gode strande, den populære strand Petrascica.

Aktive stranddage

Langs strandene på Hvar er mange muligheder for at afprøve sjove aktiviteter. I kan svømme, snorkle, sejle, dykke og de eventyrlystne kan få en flyvetur med skærm, hvor man glider gennem luften og nyder den fantastiske udsigt over Hvar. Surfelskere tager til den nærliggende ø, Brac, for at ride på bølgerne ved den populære strand Zlatni Rat. Ved mange af strandene er der isbutikker, cafeer og restauranter hvor I kan få forfriskninger i løbet af dagen på stranden.

Strand aktiviteter i Kroatien

Ferieboliger i Dalmatien - Kroatien

Drømmer I også om at svømme i det klare vand i MellemDalmatien, så overvej lige at leje et feriehus på Hvar. NOVASOL har arbejdet med feriehusudlejning i Kroatien siden 2005 og har en bred vifte huse og lejligheder både på det kroatiske fastland og på de mange øer. Udvalget af ferieboliger spænder bredt og vi kan tilbyde alle typer ferieboliger i Mellemdalmatien, hvis det er her I gerne vil holde ferie. Ferieboligerne i Dalmatien giver jer det perfekte udgangspunkt for, at opleve denne del af det meget dejlige Kroatien.