Attraktioner på Hvar

Rullende lavendelmarker, statslige slotte og smukke kirker. Med udgangspunkt fra jeres feriebolig på Hvar, er der meget at se og opleve. Kroatien byder overalt på fantastiske oplevelser og ved at leje en feriebolig i Dalmatien, kan I f.eks. opleve det dejlige liv på øen Hvar.

Øen Hvar ligger syd for Brac i MellemDalmatien og går tilbage til 300-tallet f.Kr., da grækerne kom til øen. Grækerne blev efterfulgt af romerne, byzantinerne, kroatiske herskere og venetianerne. Selv i dag er der spor fra tidligere civilisationer. Så når ferien holdes på Hvar, kan I besøge smukke paladser, kirker og klostre, som de tidligere herskere på Hvar har efterladt.

attraktioner i Hvar

Seværdigheder på Hvar

Den første by som grækerne grundlagde var Faro, som nu går under navnet Stari Grad. I kan også se ruinerne af en romersk villa, med et smukt mosaikgulve, ved Pod Dolom. I vil også blive betaget af kirken St. Stephen fra 1600-tallet og Bianchinipaladset i bygget i barokstil. En anden af de mange attraktioner på Hvar, er fæstning Kastel Tvrdalj hvor digteren Hektorovic levede i 1500-tallet.

Hvar er også kendt for sine kulturelle skatte. Det er for eksempel renæssance katedralen i St. Stephen, Hektorovicpalatset fra slutningen 1400-tallet og Balkanhalvøens første folkemusikteater. I løber af ferien skal I også besøge kirken Our Lady of Mercy, som har en smuk kunstsamling og er en af de mange attraktioner på Hvar.

Et feriehus på Hvar giver jer en god base for at tage på udflugter og prøve forskellige aktiviteter på Hvar. På øen I kan svømme, snorkle i det krystalklare vand, prøve forskellige former for vandsport, slentre langs de smukke lavendelmarker og naturligvis prøve det kroatiske køkken, hvor især fisk og skaldyr går igen i mange af retterne.

Seværdigheder i Kroatien

Find jeres feriebolig på Hvar

Har I fået lyst til at leje en feriebolig i Kroatien eller ønsker I at besøge et nyt sted i landet, så tag et kig på vores ferieboliger på Hvar. I kan nemt finde en feriebolig som matcher jeres ønsker og har I spørgsmål om boligen eller Kroatien generelt, er I altid velkomne til at kontakte NOVASOL.