Attraktioner på Brac

Paradisiske strande og krystalklart vand, smuk natur og en fascinerende kultur. Øen Brac i Kroatien har meget at byde på. Fra en feriebolig på Brac har I alle muligheder for, at opleve hvad denne skønne ø har at byde på.

Brac er Adriaterhavets tredje største ø og ligger i centrum af Dalmatien. Øen har i mange hundrede år været det foretrukne feriested for landets skiftende herskere. I dag er øen et fereisted for alle.

Attraktioner på øen Brac

Ø ferie fuld af oplevelser

Når ferien holdes på Brac er der meget at se og gøre. Øens største attraktion er den berømte Zlatni Rat strand ved byen Bol. Stranden er et hit blandt surfere. Måske I skulle prøve kræfter med det flade bræt på de blå bølger? Zlatni Rat betyder det gyldne horn og den trekantede stenstrand skifter udseende sammen med tidevandet. I byen Bol kan er der mange cafeer, restauranter og et pulserende natteliv, så har I lyst, kan I tilbringe hele dagen her, fra morgen til sen aften.

Attraktioner med historie

I nærheden af Bol er der også andre attraktioner, som I kan kigge nærmere på. Tager I lidt udenfor byen, kommer I til et dominikansk kloster som blev grundlagt helt tilabge i 1475. I den smukke kirke er der berømte maleri af b.la. Jomfru Maria. Fra Bol kan I bestige det højeste punkt på Brac, St. Vitus klippen, som måler 778 meter over havets overflade. På klippen ligger også et gammelt kloster, som danne en fæstning mod fjender fra søsiden

Badeferie på Brac

Badeferie så det basker

Når I lejer en feriebolig i Dalmatien og bevæger jer langs kysterne, vil I sikkert blive fristet til en dukkert i det smukke, blå hav. Det er også de færreste som besøger Kroatien uden i det midnste at dyppe tæerne i vandet. Mange steder kan I kaste jer ud i forskellige vandsportsaktiviteter som dykning, surfing og snorkling. Det klare vand gør det nemt at opleve livet under havoverfladen. Kroatien er ikke landet med fleste kridhvide sandstrande, så I skal være forberedt på, at de fleste strande er med småsten. Det er også en god ide at købe et par badesko, så I nemt kan komme henover de sten som ofte findes ved strandkanten. Men når I er ude i det klare vand, så går der lang tid inden I vil tilbage igen. Generelt ligger NOVASOLs ferieboliger i Dalmatien aldrig langt fra forskellige badesteder.

Ferieboliger i Kroatien

Kroatien har på få år udviklet sig til en meget populær feriedestination. Hos NOVASOL forstår vi godt hvorfor så mange vælger at holde ferie i Kroatien, for der er bare skønt. Vejret, landskabet, de smukke øer, nationalparkerne, de gamle byer og den venlige befolkning giver en helstøbt og positiv ferieoplevelse. Udvalget af ferieboliger er ligeledes vokset og NOVASOL kan tilbyde flere tusinde ferieboliger i Kroatien, både villaer med egen pool, hyggelige ferielejligheder og feriehuse tæt på de mange gode seværdigheder i Kroatien.