Ferie i Venedig

Nyd Venedig-området i Veneto-regionen i en af vores lækre ferieboliger. Venedig-området er et rigtig godt bud på et fantastisk feriemål i Italien. Og når det gælder sommerhusudlejning i Italien er NOVASOL din absolutte ekspert. Hvis ferien skal nydes i Venedig og omegn eller et andet sted i Italien - så lej feriebolig hos NOVASOL. Vores udvalg af ferieboliger er stort og varieret.

Ferie i Venedig

Feriebolig i Venedig-området

En feriebolig i Venedig giver dig et pusterum i meget lækre omgivelser. Hvis du endnu ikke har prøvet sommerhusudlejning i Italien er det absolut på tide.

Vores ferieboliger i Veneto-regionen er et klogt valg. Alle vores ferieboliger fremstår nemlig i en høj og lækker kvalitet, hvadenten du vælger luksusmodellen med pool og sauna eller den mere enkle udgave.

Der er ingen grund til at se Venedig og dø. Det er tværtimod en oplagt chance til at mærke, hvor fantastisk livet er! Det er ikke tilfældigt, at den charmerende by med de mange små kanaler hvert år besøges af cirka 12 millioner mennesker og at den helt særlige pittoreske by ofte bruges som kulisse i film.

Venedig - eller Adriaterhavets dronning, som den også kaldes - ligger ved en smuk lagune og består af 117 små øer. Byen rummer 150 kanaler og intet mindre end 446 broer hen over dem. Selve husene er bygget på særlige træpæle, og hele byen fremstår som en fortryllende og snirklet labyrint.

Din ferie i en af vores ferieboliger i Venedig og omegn kunne meget let blive starten på en lang række eventyr med sommerhusudlejning i dejlige Italien.

Ferie i Venedig