Ferie i Veneto

Veneto-regionen har aldrig været dejligere end i en feriebolig fra NOVASOL. Du er sikker på en dejlig ferie med NOVASOL, fordi Italien har alt, hvad der skal til for hele familien, og vores ferieboliger er altid i den højeste kvalitet. Nyd ferielivet i en feriebolig i Italien - feriebolig i regionen Veneto er lig med ferieboliger hos NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Ferieboliger i Veneto-regionen

Feriebolig i Veneto-regionen

Der er mange skønne ferieboliger i Veneto-regionen. NOVASOL har altid et stort udvalg af de bedste ferieboliger, og hvis du ikke har holdt ferie i regionen Veneto, så har du det bedste til gode endnu.

Når du ser på ferieboliger fra NOVASOL, så vælger du selv præcis, hvordan din feriebolig skal være fra yderst til inderst. Du vælger selv om din ferie i regionen Veneto skal være yderste luksus eller bare ganske normal og rigeligt til en familie.

Veneto ligger i den nordøstlige del af det charmerende land med den karakteristiske støvleform. Regionens hovedstad lystrer navnet Venedig og er som bekendt ikke en hvilken som helst lille flække.

Den ubetinget mest kendte by i Veneto er hovedstaden Venedig, der hvert år besøges af op mod 12 millioner turister. Byen er ualmindelig charmerende med de 150 kanaler og de 446 skønne broer, der hjælper dig tørskoet over dem. Og skulle tidevandet alligevel drille med en lille oversvømmelse, som det indimellem gør på disse kanter, ja så lægges der træplanker hen over byens pladser, så folk ikke får alt for våde fusser.

Besøg endelig også Verona, byen hvor William Shakespeares 'Romeo og Julie' foregår.

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har vi mange års erfaring med sommerhusudlejning i regionen Veneto, og vi er Italiens største og mest pålidelige udbyder af ferieboliger. Klik dig videre og find din ferieboliger.

Ferie i Veneto