Ferie i Lucca-provinsen

Tjek NOVASOLs lækre ferieboliger i Lucca-provinsen. Vi giver din ferie de bedste rammer. Sommerhusudlejning i Italien er noget NOVASOL har god forstand på. Også i Lucca-provinsen. Nyd ferielivet i feriebolig i Italien - feriebolig i Lucca ved floden Serchio er lig med ferieboliger hos NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Ferie i Toscana

Feriebolig i Lucca-provinsen

Forkæl din familie eller kæreste med en flot feriebolig i Lucca ved floden Serchio. NOVASOL hjælper dig sikkert gennem junglen af sommerhusudlejning i Italien. Vi har rigtig gode kort på hånden, og tilbyder f.eks stilsikre ferieboliger i Lucca-provinsen, som giver dig et solidt udgangspunkt for en succesfuld ferie i Italien.

Alle vores ferieboliger er i god kvalitet, og du vælger selv, om du vil have egen swimmingpool, sauna eller andet luksus til at forsøde din ferie med. Hos NOVASOL er sommerhusudlejning en tillidssag, og det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige feriebolig i Lucca.

Lucca er en af de rigeste byer i Toscana i Norditalien og helt igennem vidunderlig. Her blev Puccini født, og det er muligt både at se hans fødehjem og nyde den årlige Puccini-operafestival hvert år i sensommeren.

Er du så heldig at ramle ind i byens årlige sommerfestival, har du rig mulighed for at opleve internationale musikalske stjerner. De optræder såmænd midt på Piazza Napoleone og har tidligere heddet Eric Clapton, Santana og Massive Attack for eksempel.

Lucca ved floden Serchio er omgivet af en smukt bevaret og utroligt massiv bymur, som i dag lægger ryg til mange hyggelige gåture. Besøg San Martino-katedralen, byens amfiteater, nyd de mange skønne piazzaer og nogle af de mange smukt bevarede middelalderkirker, som byen godt kan tillade sig at prale med.

NOVASOL er stormester i sommerhusudlejning. Skal din ferie nydes i Italien skulle du unde dig selv et kig på vores store udvalg af sommerhuse i Toscana.

Ferieboliger i Lucca