Ferie i Toscana

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Tag til Toscana i ferieidyllens navn. NOVASOL leverer professionel sommerhusudlejning i Italien og i Toscana er der en perlerække af dejlige ferieboliger at vælge imellem. Feriebolig i Italien skal lejes hos NOVASOL. Vi udlejer for eksempel herlige ferieboliger i regionen Toscana. Vælg os, når ferien er vigtig.

 

Se alle feriehuse i Toscana

Feriehuse i Toscana

Feriebolig i Toscana

Vælger du en feriebolig i Toscana, kan vi tilbyde både luksus huse med egen pool og sauna og enkle kvalitetshuse med standard indretning. NOVASOL kan deres kram, når det drejer sig om sommerhusudlejning i Italien. Sommerhusudlejning er et vidt begreb, men hos NOVASOL får du den ægte vare - hver gang. Og vores ferieboliger i Toscana lever fuldt ud op til vores høje standard.

Lær Italien bedre at kende, nyd den afslappende stemning i regionen Toscana og få en fantastisk opladende ferie. Skønne Toscana har meget at betage og behage de mange gæster, der hvert år besøger det skønne område med. Det er ikke så mærkeligt, at folk vender tilbage igen og igen. Her er der nemlig fantastisk natur, velsmagende mad og vin, et vidunderligt klima og kulturoplevelser, der kan tage pusten fra de fleste.

Nordpå er der færre turister, men også ualmindeligt dejligt. Nyd for eksempel den billedskønne Garfagnana-dal, markedet i Castelnuovo di Garfagnana og de smukke landsbyer i området. Har du ikke været her endnu, har du noget til gode.

Lej et af vores herlige huse hos NOVASOL Sommerhusudlejning, når du vil forkæle din ferie i Toscana med en god og velfungerende base. Vi har et stort udvalg af skønne huse i Italien, og du vælger selv, hvor meget luksus og komfort du gerne vil have med.

ferie i Toscana