Aktiviteter og attraktioner i Toscana

Toscana er uden tvivl et af de mest populære områder, når der skal lejes et feriehus i Italien. Regionen lokker med smukke landskaber, fortryllende byer og kultur så langt øjet rækker.

  • Siena med dets Piazza del Campo - hvor den berømte Palio (det historiske hesteløb) bliver afholdt.
  • Pisa, det skæve tårn og Baptisterium.
  • Firenze, "Calcio Storico" (historisk fodboldkamp i kostumer fra det 16. århundrede - mellem d. 24. og 28. juni).
  • Firenze, Domkirken "Cattedrale di Santa Maria del Fiore", eller "Duomoen" som den også kaldes, er ikke blot en af hovedattraktionerne i Firenze, men i hele Italien
  • Arezzo, "Giostra del Saracino" - armbrøstskydning mod en saracenerfigur (1. søndag i september).
  • Viareggio, "Carnevale" - vigtigste historiske karneval efter Venedig: det mest kendte optog i Italien.
Ferie i Toscana

Wellness og afslapning

Hvis du ønsker ro og afslapning, kan du vælge mellem de mange termalbade, såsom Saturnia (Grosseto), Montecatini (Pistoia) eller San Casciano dei Bagni (Siena): ideelt til at regenerere krop og sjæl.

Gode oplevelser til smagsløgene

Toscana byder på mange kulinariske oplevelser, hvilket er bare endnu en af de mange grunde til at I bør overveje at leje en feriebolig i Toscana. Her kan I smage de lækre pølsespecialiteter (altid fyldige og krydret med sort peber eller fennikelfrø), Ribolita (en grøntsagssuppe med brød, bønner og kål), Parpadelle (hjemmelavede brede nudler), Pappa al Pomodoro (en brødsuppe med tomater) og den absolutte dronning blandt steaks: Fiorentina (en tykt skåret rumpsteak fra Chianina oksen), for at nævne de mest populære retter. Alle disse lækkerier bliver naturligvis ledsaget af Toscanas berømte rødvine: Chianti, Brunello, Vino Nobile osv.

Lad ferien gå til Toscana

Sommerhusudlejning i Toscana

At bo midt i det utrolig smukke landskab i Toscana, at indkøbe vin og lækkerier p ådet lokale marked, og nyde dem på terrassen og at besøge de mange hyggelige byer i området, er blandt nogle af de ting, som får mange feriegæster til, at vælge Toscana. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I derfor også et stort og meget alsidigt udvalg af feriehuse og lejligheder i området. Vi vil gerne sikre, at der en passende feriebolig til ethvert ønske og behov. Glæd jer over de klassiske italienske vingårde, de hyggelige stenhuse med sjæl og historie, de moderne villaer og ikke mindst de mange feriehuse med egen eller fælles pool lige i baghaven.