Ferie i Menfi på Sicilien

Menfi på Siciliens sydvestkyst er ferie, når det er allerbedst. NOVASOL har et væld af sommerhuse til leje mange skønne steder i Italien, og Menfi er et af dem. Kom selv og se. Sommerhuse i Menfi i provinsen Agrigento eller andre steder i Italien skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores sommerhuse i Italien leverer netop det mål af luksus, du har brug for.

Hold ferien på Sicilien

Sommerhus i Menfi

Menfi i provinsen Agrigento ligger sammen med Porto Palo di Menfi på sydsiden af den vestlige del af Sicilien. Her har du Middelhavet lige for fødderne og alle muligheder for en skøn og afslappende badeferie under den høje, solfyldte sicilianske himmel.

NOVASOL er stolte over det fine udvalg af sommerhuse, som vi har til leje fordelt ud over hele Italien. Også her i Menfi på Sicilien har vi en række herlige og skønt beliggende ferieboliger på programmet. Klik dig igennem vores mange tilbud på nettet, så finder du sikkert det, der passer lige til din smag og dine behov. Lejlighed, bungalow, landsted eller rækkehus? Vi har det hele.

Når først du har badet, solet og daset i dit ferieidyl i Menfi, er det oplagt at udforske området lidt. Her i den vestlige del af Sicilien ledes tankerne konstant hen på antikken, for på hvilken som helst bakke- eller bjergtop dit øje fanger, vil du kunne se rester efter græske eller romerske templer. Fx ved Agrigento, Selinunte og Segesta.

Book dit feriehus på Sicilien med Novasol allerede i dag, så er det bare med at pakke kufferten. Vi sørger for, at rammerne er i orden, så kan du koncentrere dig om det, som ferie for alvor handler om; at nyde og at opleve.

Ferie i Menfi