Vin og vingårde på Sardinien

Det er ikke uden grund at feriehusudlejning på Sardinien er så populært. Som den næststørste ø i Middelhavet betragtes Sardinien som Europas caribiske ø, med det turkis blå vand og det subtropiske klima. Sardinien tilbyder en fantastisk mangfoldighed af landskaber. Regionen domineres af bjerge og er omgivet af Middelhavs vegetation, der skjuler hemmelige huler og arkæologiske skatte. Både de romerske invasioner, byzantinske og spanske besøg har afsat spor i historien om Sardinien. Book jeres feriebolig på Sardinien og få en uforglemmelig ferie på denne smukke ø.

ferie på Sardinien

En rigdom af kvalitetsvine

Selvom kvaliteten går forud for kvantitet på Sardinien, ser man alligevel vinmarker på næsten alle områder af øen. På den nordlige del af Sardinien producereres hvidvin som Vermentino, der har modtaget det mest prestigefyldte kvalitetsstempel: DOCG. Mod vest, i Campidano regionen, som er yderst produktiv og ligger tæt på hovedstaden Cagliari, finder man Carignano del Sulcis og Tour de Cagliari. Den skovklædte halvø Gallura er berømt for sin de søde, mousserende Moscato vine. Endelig må I ikke gå glip af Vermentino di Sardegna med en svag citronduft, som er et typisk kendetegn for de lette sardiske vine. Den catalanske indflydelse er fortsat så stærk, at over 20 % af områdernes produktion er af Bovale og Cannonau. Lej en ferielejlighed på Sardinien og udforsk denne rigdom af kvalitetsvine.

Ferie i Italien

Tag på vintur på Sardinien

Med base i en ferielejlighed eller et feriehuse har I rig mulighed for at opleve de mange attraktioner på øen og stifte bekendtskab med de sardiske vine. På vinbarerne i Cagliari tilbydes smagsprøver til entusiaster og vinkendere, der er nysgerrige efter at prøve de lokale smagsoplevelser. Prøv de store vine som den lækre Malvasia vin Nuragus ledsaget af en let ret, som på Sardinien ofte vil være Buno: fåreost, hjemmelavede pølser, pasta og skaldyr, der kendetegner den sardiske gastronomi. Den varme og imødekommende gæstfrihed strømmer jer i møde fra den lokale befolkning og gør dette til magiske øjeblikke af fællesskab.

Vin i Italien og Sardinien

NOVASOL feriehusudlejning i Italien

NOVASOL feriehusudlejning tilbyder alle tænkelige muligheder for ferieboliger i Italien, så I finder altid noget der passer til jeres behov. Tjek også vores feriehuse på Sicilien og ferieboliger i Ligurien eller et af de andre dejlige områder i det elskede ferieland. Vi hjælper gerne med at finde den feriebolig som lever op til jeres ferieønsker.