Oplevelser på Sardinien

NOVASOLs ferieboliger på Sardinien er beliggende på de allersmukkeste steder på denne meget smukke ø. Ferielejlighederne og feriehusene på Sardinien er skræddersyet, for at give jer den optimale ferie med alle de bekvemmeligheder I har brug for og ønsker jer. Øens rige dyreliv, den smukke natur og det milde klima, gør Sardinien til den ideelle destination for elskere af sol og krystalklart vand, men også for jer der vil opleve kulturen og øens spændende historie.

Oplev Sardinien på jeres ferie til Italien

Gode udflugtsmål på Sardinien

Når I bor i en feriebolig på Sardinien, har I det bedste udgangspunkt for at tage ud og se de mange seværdigheder. Tag en tur til det indre af øen, hvor I kan lade jer overvælde af de betagende udsigter. I kan beundre de arkæologiske vidundere i Porto Torres, eller tage en tur ud i maki områderne. Maki er en kraftig stedsegrøn bevoksning, som trives særligt godt på disse varme breddegrader. For vandsportentusiaster er der hvert år flere internationale kapsejladser. Der er også masser af muligheder for at tilbringe en dag ved en af de utallige smukke bugter på øen, eller tage en tur til øen La Maddalena der lokker med panoramiske vandrestier. I kan også tage en tur i Asinara Nationalpark og få en helt unik naturoplevelse takket være den fantastiske udsigt langs de tematiserede vandreruter. I en feriebolig på Sardinien vil I året rundt opleve den helt specielle atmosfære og stemning i denne unikke region.

Aktivitetsmuligheder på Sardinien

Mod nord-vest finder I det bedst kendte område for sportsaktiviteter, nemlig Stintino. Stintino er en lille fiskerby, der byder på utallige sports- og fritidsaktiviteter lige fra vandreture og cykling til sejlads, dykning, golf og ridning. For dem, der elsker at være aktive i naturen, er dette det perfekte område. Talrige af NOVASOLs feriehuse og ferielejligheder på Sardinien ligger ideelt for et besøg i dette ekstraordinære område. Der er et bredt udvalg af feriehuse på Sardinien med en privat pool, og lejligheder der ligger helt tæt på stranden. Af andre udflugter kan nævnes trekking i det bakkede område ved Gennargentu. Hvis I elsker sport og aktivitet så tjek NOVASOLs udvalg af ferieboliger på Sardinien, og find netop det der passer til jeres ønsker.

Attraktioner og aktiviteter på Sardinien

Atmosfærefyldte byer og skønne strande

NOVASOL Feriehusudlejning tilbyder mange feriehuse og lejligheder på Sardinien. En feriebolig er den ideelle løsning for familier eller vennegrupper, der kan lide den bekvemmelighed og frihed, som kun en privat feriebolig kan tilbyde. Få det perfekte udgangspunkt for et besøg i Oristano, der ligger i nærheden af ​​et romersk arkæologisk område. Tæt på Cagliari finder I de arkæologiske udgravninger Su Nuraxi ved byen Barumini. I byen Stintino kan I besøge den berømte strand Pelosa og gå enhyggelig tur rundt i den historiske bydel. Tag ud til bugten ved Orosei med de uberørte strande. I kan også besøger naboøerne Caprera, Budelli og endelig Maddalena Nationalpark. Fordyb jer i Sardiniens historiske og naturskønne atmosfære - book en feriebolig på Sardinien.

Ferieboliger i Italien

NOVASOL tilbyder alle tænkelige muligheder for feriehusudlejning i Italien, så I finder altid noget der passer til jeres behov. Tjek også vores feriehuse på Sicilien, hvis I drømmer om en middelhavsferie med ø-stemning. Elsker I bare Italien vil I også glæde jer over det store udvalg af ferieboliger på fastlandet i f.eks. Ligurien, Toscana og i de kendte italienske byer som Venedig og Firenze. Vi hjælper gerne med at finde den feriebolig som lever op til jeres ferieønsker.

Feriehuse i Italien