Historien om Sardinien

NOVASOL tilbyder et bredt udvalg af feriehuse på Sardinien, i alle prislejer, så I finder let noget der passer til jeres behov. Med NOVASOL feriehusudlejning har I de ideelle forhold for at opleve Sardiniens spændende historie og I kan tage på tur rundt til de historiske seværdigheder I gerne vil opleve I jeres eget tempo.

Myter og historier

Øen er en populær destination, der er kendt over hele verden for sin vilde natur, krystalklare hav og den rige kulturarv. Øens navn har sin oprindelse fra Sardus, og i Sardiniens historie flettes myter og virkelighed sammen. Øens rødder går tilbage til stenalderen og historien på Sardinien er præget af modige kvinder og mænd der overlevede i et vanskeligt miljø og udviste stort mod. Når I lejer en ferielejlighed eller et feriehus på Sardinien, har I det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse på denne specielle ø.

Oplev Sardiniens historie

De store kontraster på Sardinien

Sardinien præges af store kontraster, og viser fortsat spor fra Romerriget, hvis livsstil er blevet videreført af øens befolkning. Den unikke kultur, som stammer fra de fønikiske og byzantinske civilisationer, dukker fortsat op til overfladen gennem de arkæologiske udgravninger på øen. I middelalderen var Sardinien underlagt spansk styre frem til 1720, noget som har sat sine spor på det lokale sprog med den melodiske lyd. I 1720 blev øen solgt til hertugen af Savoy, og blev et selvstændigt rige, frem til 1861 hvor øen blev underlagt det italienske kongerige

Ferie på Sardinien

Kom hele øen rundt

Når I har bestilt en ferielejlighed eller et feriehus på Sardinien, har I mulighed for at fordybe jer i kulturen og historien. Den venlige og gæstfrie befolkning hjælper jer gerne med at finde alle seværdighederne, også dem der ikke er beskrevet i turistguiderne. I kan leje alt fra luksusferiehus med egen pool til veludstyrede ferielejligheder helt tæt på havet. Grip chancen for at besøge hvert et hjørne af denne skønne ø. Har I lyst til at opleve endnu mere af det skønne Italien, så kan I blandt det store udvalg af ferieboliger i Italien, nemt finde andre steder at fordybe jer i det skønne Italien.

Feriehuse på Sardinien