Særlige tilbud til jeres ferie i Italien

Når I holder ferie i en feriebolig i Italien har I mulighed for at bestemme ferie-tempoet helt selv. Vi har tilknyttet nogle særlige tilbud til vores feriehuse og ferielejligheder, som vi har valgt specielt for at give jeres ferie noget ekstra.

Pilgrimsvandring

Via Francigena betyder vejen fra Frankernes land, er en pilgrimsvej som blev benyttet i den tidlige middelalder og fører fra Canterbury til Rom. Når I lejer feriehuse langs ruten, tager I på pilgrimsvandring omgivet af smuk natur. Oplev historien og hold længere pauser ved en eller flere af de mange idylliske småbyer. Få mere at vide om Via Francigena og pilgrimsvandring eller find feriehuse langs pilgrimsruten allerede nu.

Lej feriehuse Italien oplev historien og den storslåede natur

City of Art

Bylivet giver ferien en ganske særlig kvalitet. De smukke og verdenskendte skulpturer og kunstværk på museerne kan sagtens røve adskillige timer. Arkitektoniske mesterværker og bygninger fra antikken i den gamle bydel beundres på jeres vej rundt i gader og stræder.

Italien har et stort udvalg af spændende byer med kulturen og skønheden tilfælles. Lej en feriebolig eller en ferielejlighed i en af de byer, som vi kalder City of Art og giv jeres ferie en helt anden dimension.

Lej en feriebolig eller ferielejlighed i Italienske byer

Kvalitetshavemøbler

Nyd ferien i Italien henslængt i virkelig lækre havemøbler - det er ferie! I vores feriehuse og ferielejligheder med dette symbol, er I sikret de lækreste kvalitetshavemøbler. Læs her hvad I kan forvente i feriehuse med kvalitetshavemøbler.

Nyd ferien fra kvalitetshavemøbler i et feriehus i Italien

Feriehuse med panoramaudsigt

Mange feriehuse og ferielejligheder i Italien er velsignet med en vidunderlig beliggenhed tæt på naturen. Find og bestil din feriebolig med panoramaudsigt så får I:

  • Udsigt fra feriehuset til vandet - hav, sø eller flod
  • Mulighed for at nyde udsigten fra terasse eller balkon i feriehuset
  • Afstand fra feriehuset til vandet kan være op til 4 km

Nyd den skønne panoramaudsigt fra dit feriehus i Italien

Ferieboliger hvor husdyr er tilladt

Når I holder ferie i en af vores ferieboliger i Italien, har I mulighed for at tage op til to husdyr med.

Ønsker I at bestille en feriebolig i Italien, hvor husdyr er velkommne, så skal I vælge Husdyr ja i søgeboksen.

Lej en feriebolig i Italien eller ferielejlighed i Italien, hvor dine husdyr er velkomne

Ferieboliger hvor husdyr ikke er tilladt

Vi har feriehuse og ferielejligheder, hvor husdyr ikke er velkomne men vi kan ikke garantere, at de er egnede for allergikere.

Ønsker I at bestille en feriebolig eller en ferielejlighed, hvor husdyr ikke er velkomne, skal I vælge Husdyr nej i søgeboksen.

Lej en feriebolig i Italien eller ferielejlighed i Italien hvor husdyr ikke er velkomne