Steder at besøge i Ligurien

Når I lejer en feriebolig i Ligurien, vil I hurtig opdage at det er et magisk område med unikke landskaber, bjerge, hav, middelalderbyer og fiskerlandsbyer, men også solen, det milde klima og den fremragende mad og gode vin, bidrager til en fantastisk ferie i Italien. Den liguriske kyst er det mest populære område og mest kendte er de to Rivieraer, men indlandet er også ganske charmerende, om end ikke så velkendt. Book et feriehus i Ligurien, og opdag denne vidunderlige og fortryllende region. Vi er sikre på, at I blandt vores ferieboliger i Italien, finder det helt rigtige for jer, til lige præcis den ferie I ønsker jer.

Feriehuse i Portofino, Ligurien

De kystnære byer i Ligurien

Byerne i Ligurien giver jer mulighed for at fordybe jer i egnens historie. Alassio er en af ​​de mest berømte byer på Riviera di Ponente, og er beliggende i den spektakulære ”solens bugt”, som er en populær badeby. I det historiske centrum af Alassio findes butikker af alle slags. Et andet populært feriested ved Riviera di Ponente er Albenga, en middelalderlig by af romersk oprindelse, som stadig har bevaret sine middelalderlige karakteristika. På Riviera di Levante, findes et område der er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I opleve renæssancebygninger af ekstraordinær skønhed. Rapallo er en anden by ved den italienske Riviera, der også altid har været et eftertragtet feriested for adelen og endda også af internationale kunstnere. Der er mange andre byer, der er værd at besøge, hvoraf nogle er: Portofino, Levanto og Lerici. Når I lejer en feriebolig i Ligurien hos ​​NOVASOL, får I mulighed for at besøge alle de spændende byer.

Badeferie i Ligurien

Cinque Terre

Cinque Terre er et naturområde der inkluderer landsbyerne: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare. Landsbyerne kravler op af klipperne og er beliggende i et dejligt, uspoleret område af Ligurien. Dyrkningen af ​​vinstokke har medvirket til at gøre dette landskab endnu mere unikt og området er perfekt til vandring. Med et feriehus i Ligurien, kan I besøge Cinque Terre og nyde det vidunderlige landskab. Fra Cinque Terre kan man tage på bådture, udflugter og vandre gennem landsbyerne. I vil blive begejstrede over dette helt autentiske og særlige miljø. Uanset om I vælger en feriebolig i Ligurien eller vil bo midt i en af ​​Cinque Terre landsbyer, er området et besøg værd.

Besøg Cinque Terre på jeres ferie i Ligurien