Ferieboliger mellem vinmarkerne i Ligurien

Hav, sol, smukke landskaber, et fremragende køkken og berømte vine er bare noget af det der venter jer, når I lejer et feriehus i Ligurien. I kan planlægge en ferie i total frihed, hvor alt foregår i jeres eget tempo, uden stress tidsplaner og køreplaner. NOVASOL tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Italien i de fleste italienske regioner. Benyt lejligheden til at besøge det smukke land med de mange vinmarker og få en afslappende ferie.

Feriehuse i Ligurien

Vin i Ligurien

I Ligurien kan I virkelig komme tæt på vin og vinproduktion. Liguriens jord egner sig ikke til landbrug, men vinen gror til gengæld perfekt og vinkulturen i dette område går langt tilbage i historien. Det er dog kun stædighed fra indbyggerne i denne region, der har gjort jorden dyrkbar. Terrænet er stejlt og mange steder er det meste af jorden dækket af skove, bjerge og bakker. Når I booker feriehus i Ligurien, kan I nyde den fremragende mad i Ligurien ledsaget af et glas god, lokal vin.

Ferie i Italien

Sådan dyrkes vinen i Ligurien

Nyd et glas vin på terrassen, mens I kigger udover de marker hvor druerne dyrkes. Typisk gror afgrøderne på såkaldte terrasser, og det tilføjer et unik aspekt til bjergenes skønhed. Århundreders dyrkning af vin har resulteret i gode vine, der er værdsat i hele verden. Vin er en integreret del af tilværelsen for italienerne. Et glas rødvin om dagen synes at bidrage til at mindske forekomsten af hjerte-kar-sygdom. Nogle af de typer vin der dyrkes i Ligurien er Sangiovese og Barbera. Den hvide vin skal serveres frisk og lige åbnet, for at forbedre dens egenskaber og dejlige smag.

Smag på de italienske vine

Et feriehus i Ligurien til den afslappende ferie

En feriebolig i Ligurien giver jer det ideelle udgangspunkt for at opleve denne skønne destinations, med de smukke farver, spændende seværdigheder, lækre mad og gode vine. Jeres sanser vil blive beruset af farver, smag og dufte som kun Ligurien kan tilbyde. Det milde klima året rundt giver gode muligheder for produktionen af de berømte vine. Finder I ikke drømme ferieboligen i Ligurien, så er der mange andre ferieboliger i Italien som måske matcher jer bedre. Uanset hvilken region I besøger i Italien, vil I ikke komme til at mangle gode oplevelser, lækker mad og dejlige naturscenarier.