Attraktioner og begivenheder i Ligurien

Ligurien er en region der ikke kun tilbyder hav og skøn natur, men også historie, kultur og traditioner. I Ligurien finder I også attraktioner for alle aldre og indenfor alle interesseområder. Lejer I et feriehus i Ligurien, får I et godt udgangspunkt for at opleve og besøge historiske monumenter og spændende attraktioner. Kom tæt på historien om Ligurien og deltag i autentiske, lokale arrangementer.

Badeferie i Ligurien

Attraktioner for familier i Ligurien

Ligurien byder på mange attraktioner for hele familien. Den mest kendte familieattraktion er helt sikkert Aquarium, hvor I kan se omkring 400 arter af fisk, krybdyr, fugle og havpattedyr. En anden attraktion er Bigo, en panorama elevator, designet af Renzo Piano, hvorfra I får en storslået udsigt over den gamle bydel, havnen i Genova og havet. I Genova kan I også besøge Galata Museum, Museum of the Sea og endelig Børnenes By, en attraktion for børn fra 2 til 12 år, dedikeret til spil, teknologi og videnskab. En velegnet familietur er en lille omvej fra Bonassola til Cinque Terre der går op til Madonnina Punta. Hvis I kommer i nærheden af bugten Tigullio ved Santa Margherita Ligure, er det værd at besøge Tryllefløjte Parken, en park der er dedikeret til historien om Mozarts Tryllefløjten. Book et feriehus i Ligurien, hvis I vil opleve nogle af de spændende attraktioner i området. I vil helt sikkert få masser af gode ferieminder, som hele familien vil elske attænke tilbage på.

Ferie i Ligurien

De mest romantiske steder i Ligurien

Cinque Terre er afgjort et af de mest romantiske steder i Ligurien. De fleste par vil elske at blive forkælet i den romantiske atmosfære. Gå en tur på promenaden, nyd en aperitif ved solnedgang med havudsigt og derefter en intim middag, i en restaurant på stedet. Tag f.eks. også på en vandretur på Den Blå Sti fra Monterosso til Rio Maggiore. Skal det være rigtig romantisk, så skal I vælge en feriebolig med udsigt til vandet i Ligurien.

Ferie i Ligurien

Historie og kultur

I Genua finder I en lang række historiske seværdigheder, hvoraf nogle er at finde på UNESCOs verdensarvsliste: Strada Nuova og Palazzi dei Rolli, Castello d'Albertis, men også mange andre. I Rapallo kan I besøge klostret Madonna di Montallegro. Tag også på en tur til Triora og besøg den charmerende middelalderlandsby, som er berømt for sine hekseretssager. I må også opleve de historiske byer Alassio, Albenga og Loano. I Ventimiglia venter den smukke Villa Hanbury og den botaniske have.

Ferie i Italien

NOVASOL i Italien

NOVASOL har udlejet ferieboliger i Italien i mange år og hvert år kan vi præsentere nye feriehuse og lejligheder. Vores ferieboliger ligger både ved de italienske kyster, inde i det smukke indland og ved de større byer. Det giver mulighed for flere forskellige ferieformer i Italien. De mange ferieboliger som udlejes via NOVASOL Feriehusudlejning er dels privatejede, hvilket vil give jer helt forskellige oplevelser i ferieboligerne samt egnet til ferie hele året rundt. Italien er nemlig skæn hele året, så planlæg med fordel en ferie uden for den absolutte højsæson. Her er både bedre plads og lavere priser.