Ferie i Norditalien

Italien tilbyder besøgende alle slags landskab; bjerge, bakker, sletter, kyst og søer giver ikke kun spektakulær naturoplevelser, men også chancen for en spændende og varieret ferie, med udgangspunkt fra en privat feriebolig i Italien. Norditalien er især berømt og elsket for byer som Milano og Venedig, samt for Alperne, en bjergkæde, der er populær, blandt feriegæster, hele året rundt, da den giver mulighed for en eventyrlig vinterferie og dejlige, solrige sommerferier. 

Landskab i Norditalien

Bjergene i Norditalien sætter en fantastisk kulisse for ferien  

Bjergene i NordItalien er fyldt med smukke dale, maleriske byer og landsbyer samt søer, floder og vandløb. Der er så meget enestående og ekstraordinær skønhed, der blot venter på at blive opdaget af jer, mens I holder ferie i Italien. Fra Valle d'Aosta til Veneto kan I beundre en region, der er rig på flora og fauna, der varierer fra område til område. Et ophold i en af vores ferieboliger i Val d'Aosta, giver jer mulighed for at udforske de områder, der omgiver Mont Blanc og Monte Rosa.

Dejlige ferieområder i Norditalien 

Gennem Piemonte, fra Frankrig til Maggioresøen, finder I mange nationalparker, hvilket gør dette til det ideelle sted, for opladning af krop og sind. Vælg en af vores ferieboliger i Piemonte og I vil føle  jer en million kilometer væk fra det travle hverdagsliv. Her kan I slappe af i og ved feriehuset, mens I udvælger hvilke aktiviteter og attraktioner I gerne vil benytte under jeres ferie i Norditalien. Et feriehus i Piemonte, i hjertet af Alperne, er det perfekte udgangspunkt for udflugter og skiløb. Piemonte er lige så magisk om sommeren som om vinteren, så uanset hvilken tid på året, I vælger at bo i en af vores ferieboliger i Italien, vil I få en oplevelsesrig ferie. Sommeren byder på intense farver og frodig vegetation, bjergens fauna gør landskabet levende. Regionen er fyldt med parker og naturområder, der bevarer og forbedrer det naturlige miljø. Blandt vores yndlingsparker er Gran Paradiso og Val Grande. 

Veneto regionen i Norditalien er også et dejligt ferieområde, hvor det smukke landskab igen byder på stor variation. I baglandet ligger de vestlige Dolomitters høje bjerge, i midten mødes I af de bløde bakker, som sænker sig ned mod havet. Den frodige Adriaterhavskyst ligger smukt langs hele den vestlige side af Veneto. Det er her I kan nyde det skønne klima på de smukke strande og bagefter slappe af i en af ferieboligerne i Veneto området. Blandt ferieboligerne i Veneto finder I både de klassiske italienske villaer, gode ferielejligheder samt et godt udvalg af feriehuse med pool i Italien

Feriehusene i Dolomitterne er et godt valg både sommer og vinter. Her tilbydes perfekte forhold til både vandreture og skiløb. Landsbyerne i Dolomitterne byder på en bred vifte af arrangementer, gode restauranter og attraktioner, der vil gøre jeres ophold komplet. Vores feriehuse i Dolomitterne ligger i nogle af områdets kendte byer i Veneto og Trentino såsom; Sappada, Forno di Zoldo, Caviola di Falcade, Marilleva og Rivamonte Agordino. 

Feriehus i Norditalien

Hvorfor vælge feriehusudlejning i Norditalien? 

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at vi synes, at feriehusudlejning er en perfekt ferieform både i Norditalien og resten af Europa. De private ferieboliger giver jer mulighed for, at få en fleksibel ferie, hvor I laver programmet og hvor I får mulighed for, at opholde jer i mere autentiske rammer. Når I har valgt den feriebolig, som matcher jeres ønsker og krav, kan I allerede begynde at planlægge feriens forløb og hvad der skal opleves. I løbet af ferien kan planerne altid ændres, for der er ingen fastlagte programmer, som I skal følge. I en feriebolig kan I se frem til en ferie fuld af frihed.