Italien er et rigtig ”alt i én” ferieland. Uanset om I længes efter skønne strande, spejlblanke bjergsøer, maleriske landbyer, eller nogle af verdens metropoler indenfor kunst og kultur, så finder i det, når I vælger at holde ferie i Italien.

Støvlelandet emmer af historie og fænomenale naturoplevelser. Uanset hvor i Italien, I holder ferie, kan I nyde solen ved vandet den ene dag og gå på opdagelse i historiske monumenter den næste. Eller hvad med en tur på Vespa gennem vinmarker og olivenlunde. Hos os kan der lejes ferieboliger i Italien i alle størrelser og prislejer, så der er noget for enhver smag.

Ferie i Italien

Ferie i Italien – hvor?

Når I skal vælge destination i Italien, er det først og fremmest et spørgsmål hvad I ønsker at se og gøre på ferien? Skal det være en badeferie med markeder og lækker mad? Så er Adriaterhavskysten, den italienske riviera eller Sardinien måske noget for jer? Vil I have naturoplevelser i særklasse og bo i idylliske omgivelser? Så vælg bjergsøerne i Norditalien eller Amalfikysten. Elsker I pulserende liv og historiens vingesus, så vælg en feriebolig i Toscana, hvor nogle af Italiens mest imponerende byer ligger inden for rækkevidde. Tjek listen over vores mest populære områder i Italien.

Top 5 over populære områder i Italien

 • Toscana
 • Gardasøen
 • Amalfikysten
 • Sicilien
 • Den Italienske riviera

Toscana

Bløde bakker med olivenlunde, cypresser og vinmarker. Maleriske landsbyer og et vidunderligt klima. Det er bare noget af det, der venter jer på en ferie i Toscana. For livsnydere, naturelskere og kulturinteresserede er Toscana et rent mekka – besøg bl.a. Firenze, Pisa og Sienna.

Gardasøen  

Idylliske småbyer ligger som perler på en snor langs Gardasøens bred, med bjergene som en smuk kulisse. Ved Gardasøen finder I både spændende attraktioner for børn og voksne og hyggelige byer med torve og markeder. I har masser af udflugtsmuligheder til  f.eks. Venedig, Verona og de omkringliggende bjerge.

Amalfikysten

Amalfikysten er blandt en af verdens smukkeste kyststrækninger. Oplev enestående udsigter, vilde bjergformationer, azurblåt hav og stemningsfulde byer, der klatrer op af bjergsiderne. Citrontræer, cypresser og et veritabelt blomsterhav spreder en vidunderlig duft over hele området. Besøg Positano, Sorrento og Vietri sul Mare. 

Sicilien

Enestående natur, skønne strande og idylliske fiskelejer, er bare noget af det der venter jer på Sicilien. Øen har sit helt eget kulturelle præg og emmer af historie. Der findes stadig masser af autentiske oplevelser på Sicilien, som visse steder føles som en ægte tidslomme.

Den Italienske Riviera

Den skønne kyststrækning kaldes også ”Blomster rivieraen” og ikke uden grund. Området er frodigt og her er det især de brede strande der lokker. Nyd middelhavet, masser af frisk seafood og de mange soltimer. I kan tage en tur over grænsen til Côte D´Azur eller Monaco eller udforske den spændende by Genova.

Ferie Italien

Ferie i Italien ved havet

Består familien af solnydere, vandhunde, strandløver eller badenymfer? Så er en feriebolig ved havet (eller ved en sø) lige noget for jer. Italien har over 8.000 kilometer kystlinje, og I kan vælge mellem skønne, paradisiske sandstrande ved det azurblå hav, romantiske bugter og spejlblanke bjergsøer. Nogle af de bedste strande i Italien, finder I på Sardinien, ved Adriaterhavet samt på Sicilien. 

Ferie i Italien med pool

I kan sagtens nyde en sol- og badeferie i Italien, selvom I ikke bor direkte ved vandet. I vælger bare en feriebolig med pool. Skal det være en ferieboliger med fælles pool eller en skøn villa med jeres helt egen private pool, hvor I kan tage en dukkert præcis når I har lyst, og dase i liggestolene uden forstyrrende elementer?  Der findes et stort udvalg af ferieboliger med pool i Italien.

Ferie i Italien med pool

Ferie i Italien – storby

I kan holde storbyferie i Italien hele året rundt, og der er masser af interessante byer at vælge imellem.

I Italiens pulserende hovedstad, Rom, emmer det af historie og charme. De fleste af Roms seværdigheder kan nås til fods. Oplev f.eks. Collosseum, Vatikanet, Den Spanske Trappe, Trevi fontænen og ikke mindst Vatikanet.

Få også en uforglemmelig ferie i magiske Venedig. Stemningen i de smalle gader og ved byens kanaler er fortryllende, og her finder I historiske seværdigheder overalt. Se bl.a. Markuspladsen med den berømte Basilica Cattedrale Patriachale di San Marco. Dogepaladset, sukkenes bro og Rialto broen. Gå på opdagelse i de små gyder og nyd en god middag på en af de romantiske torve i byens gamle kvarter.

Endelig er Firenze et godt bud på en storbyferie i Italien. Firenze er en oplevelse for alle sanser, med et hav af historiske seværdigheder, imponerende bygningsværker og romantiske pladser og torve. Gå en tur på den berømte bro Ponte Veccio og lad jer friste af de mange små boder. Tag en kop kaffe eller et glas vin på en af de mange fortovsrestauranter og nyd byens puls og livlige atmosfære. 

Ferie i Italien - storby

Ferie i Italien med børn

Italien er det perfekte valg til en ferie med børn, for italienerne er vilde med børn og de må gerne både høres og ses. Kombinationen af spændende natur, skønne strande, hyggelige byer og ikke mindst italiensk mad (hvem elsker ikke pizza og pasta), gør Italien til et meget børnevenligt ferieland. Hertil kommer de mange Aqua- og temaparker, der primært henvender sig til børn og barnlige sjæle. Hvis I samtidig vælger en feriebolig med pool, har I opskriften på den perfekte børnefamilieferie.

Ferie i Italien med hund

I kan sagtens have jeres hund med til Italien, hvis I planlægger ferien lidt i god tid. Husk at det kan være varmt i Italien, så lad aldrig jeres hund være alene i bilen eller i ferieboligen. Hold mange pauser undervejs og husk masser af koldt vand i bilen. Når I tager jeres hund med til Italien, er der nogle regler der skal overholdes:

 • Medbring EU-pas til din hund (passet fås hos din dyrlæge), forsikringspapir og vaccinationsbevis. Din hund skal være vaccineret mod rabies senest 21 dage inden afrejse.
 • Din hund skal være id-mærket med en mikrochip. 
 • Din hund altid skal have hundeskilt på med navn og telefonnummer. 
Ferie i Italien med hund

Ferie i Italien – kør selv ferie 

Italien er et super godt valg til kør-selv ferien. Det enorme Autostrada net, gør det let og hurtigt at komme frem til jeres feriebolig i Italien. Når I kører selv, har I frihed til at udforske området og bestemme tempoet selv. I kan stoppe for at nyde en særlig smuk udsigt eller tage en afkølende dukkert.

Bemærk, at der de fleste steder i Italien skal betales vejafgifter – især på motorveje. OBS! I nogle storbyer er bilkørsel forbudt. I de såkaldte zona traffico limitato må I ikke hverken køre eller parkere.

Fartgrænser personbil, motorcykel eller autocamper

 • Landevej: 90km/t eller 110 km/t alt efter skiltning
 • Motorvej: 130km/t

Fartgrænser med påhængskøretøj, fx. campingvogn

 • Landevej: 70km/t
 • Motorvej: 80km/t

I skønne Italien kan I vælge mellem et stort antal ferieboliger. Bo midt i det pulserende storbyliv, direkte ved stranden, eller blandt oliven- og vinmarker. I bestemmer selv om det skal være med eller uden pool, stort eller småt, luksus eller bugetvenligt. I Italien finder I noget for enhver smag og pengepung.