Ferie i Italien

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Når I vælger at holde ferie i en feriebolig eller ferielejlighed i Italien får I alle muligheder for at opleve regionernes kunst og skønhed. I kan leje feriehuse og ferielejligheder i alle regioner i Italien, som er fyldt med kunst og kultur, der er unikt i hele verdenen: 3000 års enestående kunsthistorie fra etruskiske malerier i Populonia til geniale mesterværker som bl.a. domkirkehvælvingen i Firenze.

Hvert år arrangeres mere end 200 fester, og ikke at forglemme de talrige Sagre, pittoreske, gastronomiske bondefester, der afholdes i de små landsbyer.

Oplev den italienske kultur fra en feriebolig

Naturens skønhed i Italien 

Den italienske natur er perfekt for jer, der elsker at vandre. Tag udgangspunkt i jeres feriebolig og gå på opdagelse blandt vinrankerne, der smyger sig hen over bakkerne, med udsigt til gamle klostre i det fjerne eller en af de mange middelalderlige fæstningsbyer. Vores feriehuse og ferielejligheder har den mest vidunderlige beliggenhed blandt vinmarker, skove og cypresser, der svajer i den blide brise.

Oplev Italiens smukke natur fra jeres feriebolig

Hold ferie i Toscana i en feriebolig

At bo i en historisk bygning, der er omdannet til en stemningsfuld feriebolig i Toscana, er den bedste måde at opleve årtusinders vingesus på. Mød den venlige befolkning, der ikke kender den moderne verdens stress og jag, men tager dagene som de kommer og byder alle udlændinge velkommen som gamle venner.

Da Goethe i sin tid drog mod Rom for at besøge de antikke ruiner, var han på sin tur meget imponeret af skønheden i de byer han besøgte på sin vej: Firenze, Siena, Pisa, Perugia, Assisi, Urbino…. Bag byernes mure har nogle af de største kunstnere boet og arbejdet: Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Raffael…

Ferie i Toscana

Oplev Rom i egen feriebolig

I kan leje de skønneste ferielejligheder i midten af Rom, vel at mærke der hvor også italienerne selv bor - det er næsten som et bo der rigtigt. Når I lejer en ferielejlighed i Rom oplever I den evige stad og kulturens vugge med sine antikke ruiner, barokke kirker og renæssancepaladser, som altid bør være et tema for enhver besøgende i Italien.

Hold ferien i Rom