Ferie i regionen Campanien

Skal du holde din ferie i regionen Campanien, har vi et stort udvalg af fantastiske ferieboliger. Når man siger sommerhusudlejning i Italien, er man også nødt til at sige NOVASOL. Drømmer du om ferieliv, ferieboliger og herlighed i Italien? Så book en feriebolig i Campanien hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Ferie i Italien

Ferieboliger i regionen Campanien

NOVASOL tilbyder vores kunder det bedste af det bedste indenfor sommerhusudlejning. Vi dækker de dejligste områder i Italien og udlejer f.eks skønne ferieboliger i regionen Campanien. Kender du ikke allerede liflige Campanien, ja så har du noget godt til gode. Med udgangspunkt i en feriebolig i Campanien kan du enten drage ud på forunderlige eventyr og lære noget af det, du ikke vidste om Italien, eller du kan nyde den velgørende ro, der ofte sænker sig, når man holder ferie i en feriebolig.

NOVASOL anbefaler Campanien på grund af områdets skønhed, historie, kulturrigdom, sol og humørfyldte stemning. Landskabet er betagende og storslået og frister med forfriskende kyststrækninger, bjerglandskaber og fossende floder.

Hovedstaden i Campanien er Napoli, som ligger ved en af Middelhavets smukkeste kyster. Her kan du behage sjælen og suge skønhed til dig på byens mange museer, besøge det berømte operahus eller kongeslottet Castel Nuovo fra det 17. århundrede.

Om vinteren byder området på storslåede skioplevelser, og om sommeren kan besøgende springe i bølgerne på en af de strålende sandstrande. Og restauranterne? Ja, de kan nydes hele året rundt. Stedet kan for eksempel prale af at være pizzaens fødested.

Når det gælder sommerhusudlejning i Italien er NOVASOL med på allerforreste række. Vi forkæler din ferie i Italien med velfungerende rammer, der gør din tid i Campanien helt fantastisk. Du har mulighed for at vælge husets størrelse, beliggenhed og det niveau af luksus og bekvemmelighed, som passer dig bedst. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan du få det hele.

ferie i Campanien