Oplevelser i Abruzzo

Italien er et dejligt rejseland og mange har for længe siden tabt deres hjerte til landets skønhed, charme, rige udbud af seværdigheder og dejlige gastronomi. I det centrale Italien finder I Abruzzo, et dejligt område hvor der bestemt heller ikke mangler gode oplevelsesmuligheder og smukke horisonter. Tag et kig på vores udvalg af ferieboliger i Abruzzo og find jeres perle i dette dejlige område.

Ferie i Abruzzo

Natur, kultur og traditioner i Abruzzo

Abruzzo er en region i det centrale Italien, selvom det historisk hører til Syditalien. Områdets placering ud til Adriaterhavet og med de centrale Appenniner tværs gennem denne fantastiske region, giver en række helt unikke landskaber. Hav med hvide sandstrande, grønne bakker, endeløse sletter og bjerge med betagende udsigter, hvad mere kan man ønske sig til ferien? NOVASOL tilbyder en bred vifte af ferielejligheder og feriehuse i Abruzzo, hvor I kan bo under private former og som giver jer rig mulighed for at udforske naturens skønhed i en afslappet atmosfære. Lad et feriehus i Abruzzo danne rammen om jeres ferie med familien eller en gruppe venner.

Familieferie i Italien

Steder at besøge i Abruzzo

Abruzzo-regionen betragtes som den Grønne Region i Europa på grund af de mange parker. Nationalparkerne i Abruzzo - Nationalpark Gran Sasso og Monti della Laga, må I ikke gå glip af. Her venter jer utrolige landskaber, vilde dyr i naturen, men også små landsbyer oppe i bjergene, der vil give jer en fornemmelse af at rejse tilbage til fortiden. Med base i et NOVASOL feriehus i Abruzzo, kan I besøge nogle af de smukkeste landsbyer i Italien, bl.a. landsbyen Scanno, der har bevaret sin oprindelige struktur og de gamle traditioner og hvor de ældre kvinder stadig bærer den traditionelle klædedragt. En anden kendt landsby er Santo Stefano di Sessanio, en middelalderlig landsby 1251 m. over havets overflade, hvor der venter jer helt unikke landskaber. Fra jeres ferielejlighed kan I besøge disse perler af den italienske kulturarv og mærke den autentiske atmosfære.

Ferie i Abruzzo

Ferieboliger tæt på de gode oplevelser

Vores store udvalg af ferieboliger i Abruzzo giver dig mulighed for at finde den ideelle løsning for jer. Vælg jeres feriebolig i Abruzzo og få lejlighed til at udforske denne smukke region. Her venter hav, bakker og bjerge samt en hel række unikke landskaber. Besøg også Sulmona med en rig kultur og en stor kunstnerisk arv, tæt på den gamle landsby Pettorano på Gizio. I kystområdet finder I Chieti med uvurderlige kunstskatte og herefter kan I køre videre til den lille landsby Roccascalegna og slutteligt op til Trabocchi kysten og de uberørte strande. Hos NOVASOL finder I ferieboliger i Italien, som passer til både par og familier, jer med børn og jer uden. For dem der rejser med hund og dem som rejser alene. Benyt jer af de mange forskellige muligheder i hele Italien - måske taber I også jeres hjerte til landet.