Abruzzo´s historie

Det kan godt være at Abruzzo ikke har sat så store spor i historien som Rom og Venedig f.eks. har, men I vil alligevel kunne få en ferie med mange spændende oplevelser og gode udflugtsmål, som I Kan besøge fra jeres feriebolig i Abruzzo og omegn.

Feriehus i Abruzzo med natur

Et land der venter på at blive opdaget

Abruzzos historie har sin oprindelse så tidligt som i den ældste stenalderperiode, hvor man har sporet tilstedeværelse af folk fra Middelhavsområderne. I floddalen Vibrata finder I spor af disse populationer. Også i nærheden af Chieti og Peoples er der blevet opdaget vigtige rester og mange artefakter. Disse er blevet bevaret og fremvises på det nationale arkæologiskemuseum i Chieti Abruzzo samt på Civitella arkæologiske museum. Når I med udgangspunkt fra jeres feriebolig i Abruzzo tager på opdagelse i den spændende kultur, vil I opleve det ægte Italien og føle historiens vingesus.

Da romerne kom til Abruzzo

Hos NOVASOL finder I ferielejligheder og feriehuse i Abruzzo der er fuldt møblerede og udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder, så I kan føle jer hjemme på ferien. Det er en ideel løsning for jer, der ønsker en ferie uden begrænsning, og som selv vil bestemme dagens program. Historien om denne vidunderlige region er rig på begivenheder. I det sjette århundrede indlemmede Romerriget regionen Abruzzo under de berømte krige mod Samnites (91-98 f.Kr.), hvor Abruzzos befolkning blev besejret og derefter underlagt romersk styre. På trods af de svært fremkommelige landskaber, lykkedes det alligevel romerne at bygge veje ved hjælp af avancerede teknikker, og det betød et vendepunkt for kommunikationen mellem nord og syd i regionen.

Hold ferien i Abruzzo omgivet af vinmarker

Nutidens historie i smukke omgivelser

Udnyttelse af jorden var under middelalderen den vigtigste indtægtskilde, selv i det tiende århundrede hvor byzantinerne generobrede Apulia og lagde grunden til kystnær aktivitet og handel ad søvejen. L'Aquila, som er hovedstad i regionen i dag, blev grundlagt i 1245. I de følgende århundreder var området kontinuerligt udsat for ødelæggelser, hvilket betød en generel forarmelse, som har varet næsten frem til vor tid. Efter Anden Verdenskrig har ​​masseturisme bragt Abruzzo velstand ved at fokusere på den naturlige skønhed og charme i regionen. I dag kan I som NOVASOL gæster leje feriebolig i Abruzzo og slappe af på hvide sandstrande, besøge gamle fiskerlejer, de fantastiske bjerge og opleve et uberørt natur i de smukke naturparker.

Ferieboliger til en ferie med frihed

For jer som godt kan lide at planlægge jeres ferie selv, så er de privatejede ferieboliger i Italien lige noget for jer. Her har I altid friheden til at planlægge feriedagene som I har lyst til og I vælger feriehuset eller ferielejligheden ud fra de ønsker og behov I har. Feriehuse med egen pool, villaer i de smukke bakker, ferielejligheder tæt på strand og storbylejligheder til en spændende storbyferie. Uanset hvilke fetriedrømme I har, så kan I finde en feriebolig i Italien, som kan matche dem hos NOVASOL Feriehusudlejning

Feriehus i Italien