Ferie i Limburg

Også i Limburg udlejer NOVASOL feriehuse og lejligheder til en dejlige ferie i Holland. Vores mål er, at I får en fantastisk ferie, hvor feriehuset vil være jeres private base, hvor I kan hygge jer sammen og planlægge ferieoplevelserne i Limburg og omegn. Der er rigtig mange dejlige ferieboliger i Holland og det er helt op til jer, hvilken type feriebolig I vælger.

Feriehus Limburg

Ferie i Limburg

Den største by i Limburg i Syd-øst Holland er Maastricht, der blandt danskere især er kendt for den EU-traktat, vi forkastede i 1992. Men den meget smukke og charmerende by fortjener et større kendskab. Men der er også mange andre smukke byer i provinsen - det er bare om at starte bilen og tage på opdagelse.

Limburg, der er den sydligste af de hollandske provinser, har gennem tiderne hørt under Rom, Spanien, Østrig, Frankrig og England. I dag er provinsen helt sin egen. Naturmæssigt skiller området sig ud fra resten af det flade land, idet her faktisk er en del bakker og dale.

For børnefamilien er en tur til forlystelsesparkerne Torverland og De Valkenier oplagt. Her venter masser af rutsjebaner, karruseller og forhindringsbaner. Parken De Valkenier er den ældste forlystelsespark i Holland og tilbyder en god blanding af traditionelle og moderne forlystelser. 

Den flotte Gaia Zoo er også værd at overveje som udflugtsmål. I 2013 blev parken valgt til 'Coolest Trip of the Netherlands'. I kommer hele verden rundt i parken og kan hilse på alverdens dyr. For de mindste er der en rigtig god legeplads - Europas største indendørs Dino legeplads. I JungleTour kan de klatre over spændende rebbroer og op i klatretårne.

Et væld af smukke kirker og gamle slotte venter også i LImburg, som f.eks. St. Servatius og slottet Eijsden. Museer af forskellige slags kan I også besøge. Tag f.eks. til frilandsmuseet Eynderhoof Limburgs Openluchtmuseum eller det naturhistoriske museum.  

Feriehus Holland

Feriehusudlejning i Holland 

I Holland har NOVASOL sommerhusudlejning mange forskellige ferieboliger til udlejning. Her er alt lige fra hollandske husbåde til mdoerne feriehuse med pool samt feriehuse i forskellige ferieparker. Ferieboligerne ligger i hele landet, så I kan selv vælge om ferien skal holdes ved kysten, inde i landet mellem møller og tulipanmarker eller om I vil bo tæt på de spændende storbyer som Amsterdam.