Gastronomi i Picardie

Ferie er også tiden hvor man skal forkæles lidt ekstra og her vil den franske kogekunst bestemt være med til at forsøde jeres ferie. Tag på tur rundt i området omkring jeres feriehus i Picardie og gør stop ved en af de lokale restauranter. Her kan I forsøde dagen med en god frokost eller middag, mens I indsnuser den hyggelige stemning.

gastronomi i Picardie

Få smag for ferie i Frankrig

Denne franske region udviser en rigdom med mange facetter. Den er rig på slotte og klostre, rummer en stor rigdom af naturområder, som bl.a. Halatte- skoven, fugleparken Marquenterre eller Somme. Men en rød tråd eller fællesnævner er dog den fremragende gastronomi. Smagsløgene bliver udfordret og testet af de stolte kokke, som jo også konkurrerer med jeres eget talent for madlavning ved komfuret i en feriebolig i Picardie.

En velsmagende ferie

Picardies kyst, moser, heder, lunde, dale og vandløb udgør den brede vifte af landskaber og naturlige miljøer, der muliggør denne region at tilbyde de lokale kokke en bred vifte af skønne råvarer som f.eks. lammekød, maroilles-osten og…champagne, Ja, boblerne er selvfølgelig mindre kendte end dem fra Champagne-distriktet men bestemt lige så velsmagende. Den skønne nektar komplimenterer de bretonske hofretter på fornem vis. Giv den bare fuld gas med mad og drikke i jeres feriehus i Picardie. Det kan blive den skønneste opdagelsesrejse.

Anbefalinger til lokale lækkerier

Hvis I vælger en feriebolig i Picardie enten på kysten eller i baglandet nær moser eller evt ved Somme, så kan I altid nyde det velgørende syn af vand eller de skabninger, som lever deri, som gråanden, der kan lægge krop til et lækkert aftenmåltid. I baglandet lever der vildsvin, rådyr og hjorte, Lokale anbefalelsesværdige retter er den røgede ål, marmelade og flamiche-tærten. Den gode mad skal jo også skylles ned med stil og her kan vi anbefale alle at forsyne sig på et af områdets mange lokale bryggerier.

Ferie med unikke og autentiske oplevelser

Ferieboligerne i de lande, hvor NOVASOL feriehusudlejning tilbyder jer at leje diverse ferieboliger, er alle fantastiske øjenåbnere for specialiteter og den lokale gastronomi, som er medvirkende til at definere stedernes kultur og særpræg. Ved leje af en feriebolig i Frankrig får I denne oplevelse i rendyrket form uanset, om I nu lejer en lille hyggelig lejlighed eller den store villa til hele familien i f.eks Picardie.

Gastronomi i Frankrig