Ferieboliger i Amiens området

Byen har en stor kulturarv, og det markante vartegn er den store katedral. Det omkringliggende landskab ved Amiens i Picardie er meget forskelligartet men med én fællesnævner, den landlige idyl, som også kendetegner feriehusudlejningen i Picardie.

Lej feriehus i Amiens Picardie

Turismen er i højsæde

Fra jeres feriehus i Picardie kan I gå på opdagelse i denne region med tre departementer. I samarbejde med de mindre kommuner har det frembragt en region med indbyggere, der sætter udviklingen af turisme i højsædet. Jeres feriebolig i Picardie kan blive en perfekt mulighed for at komme til at mødes med nogle af dem. Når tiden og lysten ellers er til det, så er der ud og indsnuse landets dufte og beundre de mange fortidslevn som de f.eks. de spektakulære ruiner i Soissonnais eller Saint Jean des Vignes-klostret i Soissons. Regionen er meget charmerende. Besøg Abbeville, der har mange arkitektoniske skatte som Collegiate Saint Vulfran og et meget imponerende klokketårn fra det 13. århundrede. Ved leje af en feriebolig i Picardie får I mulighed for at opdage nyt på hver af de daglige udflugter.

Somme-bugtens smukke miljø

Området ved Somme-bugtens udmunding er et imponerende område på 70 kvadratkilometer. Jeres lejebolig i Picardie giver mulighed for skønne vandreture, som alle, der værdsætter flora og fauna, karakteriserer som fantastiske. Ved lavvande kan I krydse sandbanker, hvor hundredvis af fuglearter lever eller starter deres efterårstræk. Flodmundingen er ligeledes hjemsted for den største koloni af spættede sæler i Europa. I den charmerende lille havneby Crotoy, kan I tage damptoget på strækningen kaldet les Bains de Mer gennem Noyelles-sur-Mer, Saint Valéry og Cayeux-sur-Mer ved Somme. Den maleriske tur kan dog selvfølgelig også gøres i egen bil. Det smukke kystlandskab har så megen tiltrækningskraft, at de inspirerende ture rundt i området nærmest bliver en lille besættelse, der fylder godt op i feriekalenderen. Ferieboligen i Picardie tillader jer også at tage til Jules Vernes hus i Amiens og blive klogere på den kendte og populære forfatter.

Lej feriebolig i Amiens PIcardie

Ferieboliger med unikke oplevelser

Når I lejer en feriebolig i Piacrdie vil I aldrig komme til at mangle spændende udflugtsmål eller smukke naturoplevelser. de forskellige feriehuse, villaer og lejligheder giver jer samtidig mulighed for, at leje lige præcis den feriebolig der passer til jeres ønsker. NOVASOLs ferieboliger i Frankrig er alle privatejede hvilket giver ferien en ekstra dimension, nemlig autensitet. I kommer til at bo i omgivelser der er formet af den enkelte husejer, både ude og inde. Så glæd jer til en oplevelsesrig og autentisk ferie i Frankrig.