Attraktioner i Picardie

Der er rigtig meget at opleve når I vælger en feriebolig i Picardie. Ikke mindst den rige historie har sat sit præg på området og udbuddet af seværdigheder og attraktioner. Giv jer god tid til at opdage området og vær sikker på, at I kommer hjem med en masse ferieminder.

Lej feriehus i Picardie

I sporene på Jules Verne

Denne region, som ligger nord for Paris, giver store muligheder og oplevelser, mellem hav og skov, ved slotte og i parker. Jules Verne udtrykte det således, at Picardie åbnede mulighed for at lade tankerne få frit spil fritaget for omgivelsernes ulidelige støj og menneskers agitation, i en sammenligning med forholdene i Paris. Ved leje af et feriehus i Picardie drager I lige direkte ind i det franske landlivs charme.

Mellem det store blå hav og de grønne skove

Tag f.eks. familien med på en tur langs den markerede sti i Lavilletertre-skoven og find svar på mange af de spørgsmål, som skovens træer umiddelbart stiller nysgerrige sjæle. Når lysten går mod de åbne vidder og høje horisonter, så er det afsted mod Somme-bugten ved Atlanterhavet for at følge de smukke sæler på sandbankerne eller legende i vandet. Find også plads i feriekalenderen til Muettes haver, Larigny eller Longuevals hus. Besøg også Felicies have, Bouvaque-parken med de mange dyre, eller marsken i Bourneville. Jeres nysgerrighed og tilfældigheder kan vise vej til flere og andre seværdigheder, som passer til jeres ønsker til ferien i Picardie

Historiens røde tråd

Picardie-regionen er rig på monumenter, der vil tilbyde de besøgene at kunne følge en rød tråd og blive guidet ind i forskellige tidsaldre gennem f.eks Dragon Cave i Oulches, Foulo- dalen, biskoppernes tidligere residens i Soissons, fangekælderen i Septmont, den røde murstensvindmølle i Candas eller Jules Vernes hus i Amiens. Et feriehus i Picardie er også et fremragende udgangspunkt for at kunne besøge Saint Pierre-katedralen i Beauvais, og beundre det astronomiske ur. Sæt Picardies historie på jeres ferieplaner, når I gæster det nordvestlige Frankrig.

Attraktioner i Picardie

Film, musik og tilsidst afslapning

Jeres private feriehus i Picardie vil også give jer mulighed for at deltage i filmfestivaler, der afholdes i Beauvais og Amiens, beundre fuglelivet og naturen i Somme eller besøge Jazztitudes-festivalen i Laon. Amiens er porten til en verden af tegneserier, mens Soissons åbner dørene til et skønt udvalg af kulinariske højdepunkter. Når i er fulde af gode oplevelser og trænger til at hvile benene, så går turen tilbage til jeres feriedomicil, hvor I har plads til afslapning.

Ferie med fransk flair

Ferieboligerne i Frankrig er alle privatejede hvilket giver ferien en ekstra dimension, nemlig autensitet. I kommer til at bo i omgivelser, der er formet af den enkelte husejer, både ude og inde. Alle de sommerhuse, lejligheder og villaer som udlejes via NOVASOL feriehusudlejning er privatejede og I vil derfor altid få en unik oplevelse, når I førdste gang åbner døren til den bolig I har lejet. Det gælder ikke kun i Frankrig, men i alle de lande på tværs af Europa, hvor vi udlejer ferieboliger. 

Så glæd jer til en oplevelsesrig og autentisk ferie i Frankrig.