Aktiviteter og attraktioner i Loiredalen

Loiredalen byder på skønne landskaber og en lang række seværdigheder og aktiviteter. Fra spændende museer til historiske bygninger og actionprægede racerløb. Her er meget at opleve, når I lejer et feriehus i Loiredalen.

Attraktioner og aktiviteter i Loiredalen

Tatin museet i Cossé-le-Vivien

Tatin Museum i Cossé-le-Vivien: Du vil være overrasket, når du ser disse fantasifulde skulpturer af kunstneren Robert Tatin. De er et spejlbillede af hans liv og hans kreative personlighed. Det lidt andet museum viser statuer fra Påskeøerne. I haven finder ligger kunstnerens gravsted.

Den orientalske park i Maulévrier

Parken med dets smukke haver er holdt i japansk stil og er den største af sin slags i Europa. Nyd freden og roen og tag en gåtur på stierne.

Fontevraud klosteret og andre klostre

Fontevraud klosteret blev grundlagt i det 12. århundrede og løbende bygningsmæssigt forandret henholdsvis udvidet, således der ses flere forskellige arkitektoniske stilretninger. Også andre klostre viser endnu i dag en rigdom på kulturværdier, således f.eks. Epau klosteret med de smukke kirkevinduer eller ruinerne af Maillezais klosteret.

Kunstmuseet i Angers

I et gammelt gods fra det 15. århundrede finder du kunstmuseet i Angers. Allerede grundlagt i 1801, huser museet i dag en betragtelig samling af kunstskatte bl.a. af Monet, Picasso, Chagall og Kandinsky.

Den historiske park Le Puy du Fou

Tag på en tidsrejse og oplev historiske vognløb, vikingeplyndringer i Fort de l'An Mil, en gigantisk rytterhær ved Donjon slaget og meget mere. På et område på 40 hektar vil du opleve spændende forestillinger og animationer. Ved mørkets frembrud vil du opleve et spektakulært show, der fortæller legenden om Puy de Fou. Parken er åben fra april til september.

Ikke kun for hestevenner: Le Cadre Noir in Saumur

Oplev en fortryllende fremføring af højere ridekunst i Ecole Nationale d'Equitation. Den absolute harmoni mellem dyr og menneske ses i dette enestående show af Cadre Noir.

24-timers løbet i Le Mans

Ved 24-timers løbet i Le Mans drøner motorerne døgnet rundt og adrenalin ligger i luften. På den længste strækning i verden kommer bilerne helt op på 300 km i timen. I april kører motorcyklerne, i juni bilerne og i oktober lastbilerne.

Aktiv ferie i Loiredalen