Vin og vinmarker i Languedoc-Roussillon

Kan I ikke godt se jer selv sidde på terrassen eller på en hyggelig cafe og nyde et gals koldt hvidvin, mens solen varmer og feriestemningen daler ned over jer. Når I lejer en feriebolig i Languedoc-Roussillon er det netop det I skal gøre. Området byder på så mange gode vine, at det ville være synd ikke at prøve bare et par af dem. En ferie i Frankrig bør altid inkludere noget af den gode vin eller de mange lækre delikatesser og egnsretter, som Frankrig er så rig på. 

Vinmarker i Languedoc Roussillon

De ædle franske druer

Vinproduktionen går helt tilbage til oldtiden og i løbet af de mange år er vingårdene i Languedoc Roussillon gradvist blevet udviddet. Vinproduktion er gennem århundreder blevet et af de vigtigste landbrugsprodukter i regionen. Indsatsen fra vinproducenterne har bidraget til en forbedret kvalitet og særlige typeegenskaber i vinene fra Languedoc-Roussillon. Fra området kommer både kendte rød, rosé og hvidvine samt sød vin der er naturlig og sprudlende.

Besøg den lokale vinbonde

Uanset om I vælger en feriebolig i Montpellier, Perpignan eller Beziers, vil I kunne forkæle smagsløgene med lokale vine af høj klasse. I Nimes Costieres, i nærheden af Rhonedalen finder I Côtes du Roussillon som er kendetegnet ved sine Carignan, Mourvèdre og Cinsault rødvine og Marsanne og Roussanne blandt hvidvine. Jeres feriebolig ved Middelhavet skaber et fint udgangspunkt for at opleve de lokale vingårde og smage på de af lokale produkter samt stifte bekendtskab med den gastronomien i Languedoc-Roussillon.

Feriehusferie med unikke oplevelser

Vi har ferieboliger der passer til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. Fordelene ved at leje en privat feriebolig er, at I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære. I bestemmer selv det hele og kan forme ferien lige som I ønsker det. NOVASOL har arbejdet med udlejning af ferieboliger i Frankrig i mange år og med egne medarbejdere i hele landet, har vi et godt kendskab til boligerne og områderne.

Vin i Languedoc Roussillon