Ferie ved Perpignan

Når I lejer en feriebolig i eller nær Perpignan, så kan I se frem til en spændende ferie, i en by som er elsket af mange. Ifølge maleren Salvador Dali, er Perpignan midten af verden, så byen må jo have noget særligt at tilbyde. Der findes masser af ornamenter og spændende arkitektur. Omgivelserne af Perpignan i Languedoc-Roussillon er spækket med beskyttet natur og historiske steder.

Lej feriehus i Perpignan

En region med charme

Hvis I gerne vil holde ferie nær Perpignan, så er det en feriebolig i Pyrénées Orientales I skal kigge efter. Når I vælger en ferie i Pyrenæerne, afhænger valget af ferieområde helt af jeres smag. Vælger I Perpignan giver det den fordel, at I som gæster både kan nyde havet og bjergene. Når I lejer et feriehus i Languedoc-Roussillon, vil I blive betaget af den barske charme i Pyrenæerne og samtidig opleve kontrasten fra det blide Middelhav.

Havet og en aktiv ferie

De fleste som vælger at leje en feriebolig ved Middelhavet, vil bruge nærheden til havet i løbet af ferien. Fra Port-Leucate til Cerberus, ændrer Middelhavet flere gange karakter. Her finder I både klippekyster med en rig fauna og flora, til de store sandstrande, med flere mindre damme, hvor de lyserøde flamingoer trives. Med udgangspunkt fra et feriehus i Languedoc-Roussillon vil I også have mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige former for vandsport. Dykning, sejlads, windsurfing eller kite-surfing, er alt sammen noget I kan kaste jer ud i, når I lejer en feriebolig i Frankrig. de dejlige strande er naturligvis også oplagte at bruge til ren rekration. de mange solskinstimer, op til 300 på et år, giver de bedste muligheder for at nyde solen, mens I plasker i det smukke Middelhav.

Kultur og monumenter

Området nær Perpignan i Languedoc-Roussillon giver jer også mulighed for at besøge et af de smukkeste steder i Frankrig: havnen i Collioure. Denne smukke og atmosfærefyldte havn, har inspireret mange kunstmalere i mange år. I nærheden af Perpignan, vil landsbyen Céret og byens museum være et fint udflugtsmål på vejen. Besøg også lberes, hvor I kan se de flotte juveler, lavet af romanske kunstnere. I byen Tautavel kan I besøge Musée de Préhistoire de Tautavel. Museet fortæller områdets historie og viser unikke forhistoriske samlinger, herunder Tautavel manden som blev fundet i en klippehule nær byen. Tautavel manden regnes for at være 450.000 år gammel.

Aktiv ferie i Perpignan