Ferie i Montepellier

Lej en feriebolig i eller nær Montepellier. Den fortryllende by Montpellier besidder nemlig utallige skatte, som vil give jer en fantastisk ferie i det franske. I vil med garanti også blive charmeret af det omkringliggende område. Så vælg en en feriebolig i Hérault i Languedoc-Roussillon og udforsk omgivelserne og de mange seværdigheder i Montpellier i Languedoc-Roussillon, på en skøn familieferie med masser af oplevelser.

Når I lejer feriebolig i Languedoc-Roussillon gennem NOVASOL, finder I et stort udvalg. Vi hjælper gerne med at finde det feriehus eller ferielejlighed som passer til jer ønsker.

Lej feriehus i Provence

Opdag historien i Montpellier i Languedoc-Roussillon

Der gamle Middelhavsby Montepellier oser af atmosfære og en livlig stemning. Kan I godt lide at udforske gamle byer og holde hyggelige pauser på en fortovscafe, hvor I følger livets gang i byen, så er Montepellier lige byen for jer. I vil sagtens kunne besøge byen af flere omgange, i løbet af jeres ferie ved Middelhavet. I den gamle bydel, hvor de fleste huse er mere end 500 år gamle, må I tage jer tid til at nyde de smukke omgivelser. I må også lægge vejen forbi byens mest livlige områder, Rue de la Loge og Place Jean Jaurés. På det store marked kan I købe frugt, grøntsager, og andre ting, som kan minde jer om ferien i Montepellier. Bliver I i byen til om aften, så er det også i dette område I kan finde et godt sted at spise.

Seværdigheder og attraktioner i Montepellier

Rejser I med børn, er det også nemt at finde seværdigheder som vil interessere både børn og forældre. I det store og moderne akvarium, Aquarium Mare Nostrum, kan hele familien hygge sig og nyde de mange fisk og det spændende liv under havets overflade. I den flotte botaniske have, Jardin de Plantes, kan I nyde en pause fra alle seværdighederne. Haven er Frankrigs ældste. De to store katedraler, Norte Dame des Table og Saint Pierre, er to meget imponerende bygningsværker. Parc Zoologique Henri de Lunaret, er en smuk zoologisk have, med fler egrønne oser. Der er gratis entre.

Smuk natur ved porten til Provence

Når I beslutter jer for, at leje en feriebolig i Languedoc-Roussillon, er I fri for stress og kan slappe helt af og nyde ferien. Ved porten til Provence, vil Montpellier være udgangspunktet for jeres udflugter til f.eks bjergtoppen af Pic Saint Loup. Fra toppen, 658 meter over havet, har I en enestående udsigt over hele regionen. Et par kilometer væk, finder I natruparken Camargue. Parken er med på UNESCOs liste og bevaringsværdige naturområder og det ikke uden grund. Mange fugleinteresserede tager til Camargue, hvor der er et rigt fugleliv. et helt særligt syn, er de hundredvis af lyserøde flamingoer, som kan ses i de lavvandede områder. Har I mod på det, så kan I komme med på en ridetur rundt i området. Stedet er nemlig også kendt for de smukke, hvide heste, som regnes for at være en af verdens ældste hesteracer.

Nyd alt dette og mere til, når I vælger at leje en feriebolig i Frankrig.

Lej feriehus i Languedoc-Roussillon