Gastronomi i Languedoc-Roussillon

Når I lejer en feriebolig i Languedoc-Roussillon venter der skønne gastronomiske oplevelser. I kan vælge at besøge et par af de lokale restauranter og derefter selv prøve kræfter med det franske køkken hjemme i feriehuset. På de lokale markeder og i butikkerne kan I forsyne jer med frugt, grønt, fisk og oste fra området. Når maden er klar nydes den på terrassen med udsigt over området. Det vil helt sikkert blive et kært ferieminde, fra måske den første eller den tiende ferie i Frankrig

Gastronomiske oplevelser i Languedoc Roussillon

Opdag jordens rigdomme

Områdets vingårde er veletableret og har et glimrende renommé. Når I bor i en feriebolig i Languedoc-Roussillon, er I tæt på vinmarker og vinproduktion. Takket være det gunstige klima, er Languedoc-Roussillon et meget frugtbart område med masser af grøntsager, urter, oliven, men også frugt som f.eks. jordbær og melon. En anden specialitet er de lokale oste og I kan ikke besøge området uden at smage den berømte Pélardon, der er en gedeost krydret med urter fra Causses.

Fisk og skaldyr i charmerende omgivelser

Når I vælger en feriebolig ved Middelhavet og tæt på strandende og havnene i Languedoc-Roussillon, får I adgang til et bredt udvalg af fisk og skaldyr. I den charmerende og maleriske by Collioure, kan I prøve ansjoser marineret i olie. På havnen i Sète serveres en skøn bouillabaisse. Overalt langs kysten ligger der fiskerestauranter, hvor I kan nyde dagens friskfangende fisk og skaldyr med glas lokalt hvidvin.

Madoplevelser i baglandet

Væk fra badebyerne i Languedoc-Roussillon, kan I nyde den smukke natur i ro og fred, og opdage de typiske retter fra baglandet. I regionen Castelnaudary, kan I smage den berømte gryderet Cassoulet, opfundet under hundredeårskrigen. Bag voldene i Carcassonne, kan I forkæle jer selv med en solid gang andebryst. Afslut måltidet med en sød catalansk creme.

En feriebolig i Languedoc-Roussillon giver jer først og fremmest mulighed at opleve en enestående egn og nyde et fremragende klima, men også for at gå på opdagelse i de berømte vinkældre i Languedoc Roussillon.

Vin i Languedoc

Feriehus eller ferielejligheder - I bestemmer selv

Vi har ferieboliger der passer til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. Fordelene ved at leje en privat feriebolig er, at I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære. I bestemmer selv det hele og kan forme ferien lige som I ønsker det. Hos NOVASOL feriehsudlejning vil vi gerne kunne tilbyde en feriebolig til ethvert ferieønske og behov. Derfor har vi også egen kontorer i Frankrig, hvor der b.la. skabes kontakt til feriehusejere, som gerne vil dele deres feriebolig med gæster fra hele verden.