Ferie ved Cevennerne

Bjergkæden Cevennerne består af flere områder: Ardèche, Aude, Hérault, Aveyron, Gard, Lozère, Tarn, Rhone og Loire. Cevennes Nationalpark er et fantastisk område, som I bør opleve når I lejer feriebolig i Languedoc-Roussilon.

Lej feriebolig ved Cevennes bjergkæden

Oplevelser i Cévennes Nationalpark

Cévennes Nationalpark er den vigtigste del af cervennerne. Området er helt unikt og blev også optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2011. Indtil videre er dette den eneste franske nationalpark der er beliggende i bjergene. Den dækker et areal på 93.000 hektar og omfatter 152 byer med et samlet indbyggertal på 76.000. Parken tilbyder en varieret flora og fauna samt beundringsværdige landskaber. Landbrug udgør en stor del af området og er medvirkende til at skabe variation og skønhed i omgivelserne. Området er hjemsted for over 1.500 plantearter hvoraf mange er beskyttet, ja nogle er endog helt unikke. Der findes også mere end 200 fuglearter, så luften er fuld af fuglesang. Endvidere har I mulighed for at møde nogle af de mange pattedyr, krybdyr eller fisk – bl.a. arter som bævere, gribbe, rådyr og hjorte.

Feriehusudlejning i Frankrig med frihed

Afhængig af hvor mange I er og hvilke ønsker I har til jeres feriebolig, kan I vælge en villa, et feriehus eller ferielejlighed i Languedoc-Roussillon. Vi har ferieboliger der passer til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. NOVASOL sommerhusudlejning udlejer også andre ferieboliger ved Middelhavet end i Languedoc-Roussillon. Kig f.eks. på skønne Côte d Azur. Når I vælger feriehusudlejning i Frankrig, kan I holde ferie i helt private omgivelser, hvor det kun er jer som bestemmer. Feriehusferie er nemlig ferie med frihed, hvor I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære.

Lej feriehus ved Middelhavet