Byer i Languedoc Roussillon

NOVASOL tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger i Languedoc Roussillon i flere spændende byer; Aude, Gard, Hérault, Lozère samt i Pyrenæerne. Området har så mange spændende tilbud til jeres ferie i de smukke franske byer. Oplev den franske livsstilog grav ned i områdets spændende historie.

Kultur i Languedoc-Roussillon

Følg de historiske spor

I Languedoc-Roussillon kan I b.la. besøge fire historiske steder som alle er opført som World Heritage Site af UNESCO – nemlig: Canal du Midi, Pont du Gard, vejen til St. Jacques de Compostela og den berømte by Carcassonne. I denne region har mange forskellige civilisationer præget historien. I finder spor efter disse i b.la. Nimes, Gallo med romerske rødder og i Carcassonne som er en middelalderlig by. Tag jer tid til at indsnuse atmosfæren og beundre de gamle bygninger og seværdigheder. Find et sted på en bakketop og nyd jeres medbragte frokost. I vil helt sikkert komme helt ned i gear og glemme alt om hverdagen derhjemme.

Naturoplevelser der betager

Elsker I naturen og det åbne rum, så vil en feriebolig i Languedoc-Roussillon være det perfekte valg. I kan tage på familievandreture i Cevennes bjergene og i Pyrenæerne, hvor der venter jer den smukkeste natur i områderne Grolle Caroux og omkring Mont Lozère. Overalt finder I huler, kløfter og floder. Hvis I ønsker at kombinere naturoplevelserne med en badeferie er det let. Placere jeres bagage i en ferielejlighed i Languedoc Roussillon og oplev den fantastiske 200 km. lange Middelhavskyst fra Camargue til Côte Vermeille. Besøg også byerne og områderne; La Grande Motte, Collioure Aigues-Mortes, d'Agde, Valras, Palavas, Gruissan, Canet en Roussillon, Grau-du-Roi og Sete.

Lej feriehus i Languedoc-Roussillon

De smukke og interessante byer

Når I vælger en feriebolig i Languedoc-Roussillon kan I bo i hjertet af moderne byer, som samtidig holder fast i deres fortid og bevarer en autentisk stemning. I kan også vælge at bo i en lille rolig landsby. Tag på en vandretur i Montpellier Nimes via Narbonne, Béziers, Perpignan eller Ales. Oplev Sainte Enimie nær Mende, en maleriske landsby ved Millau kendt for sin viadukt, til Montoulliers, Villeuneuve Minervois. Eller Corsavy, en lille middelalderby i 730 meters højde på Mount Canigou. I har altså alle muligheder for, at opdage historien om Languedoc-Roussillon.

Feriehuse og lejligheder i Frankrig

Uanset hvilken ferieform I søger og hvilke ønsker I har til jeres feriebolig, så kan I blandt de villaer, feriehuse og ferielejligheder NOVASOL udlejer i Languedoc-Roussillon, finde en som matcher jere. Vi har ferieboliger der passer til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. NOVASOL udlejer også andre ferieboliger ved Middelhavet end i Languedoc-Roussillon. Kig f.eks. på skønne Côte d Azur. Når I vælger feriehusudlejning i Frankrig, kan I holde ferie i helt private omgivelser, hvor det kun er jer som bestemmer. Feriehusferie er nemlig ferie med frihed, hvor I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære.

Lej feriebolig med pool i Frankrig