Attraktioner i Languedoc

Uanset om I foretrækker sol og strand, historiske klostre og borge eller gåture rundt i den smukke natur, så har regionen Languedoc-Roussillon utrolig meget at byde på. Fra jeres feriehus i Languedoc-Rousillon bestemmer I helt selv hvilke aktiviteter I vil kaste jer ud eller om der skal kobles af ved f.eks. poolkanten eller i skyggen med en god bog.

Aktiviteter og attraktioner i Languedoc

Montpellier

Hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon er blandt de mest populære i Frankrig. Elegante villaer i renæssancestil, hyggelige cafeer med sydlandsk flair, her kan I uden tvivl leve livet. Eller bare holde ferie. Året rundt afholdes der festivaler og kulturelle arrangementer. Også gastronomien er fortrinlig. Oplev denne enestående by fra en feriebolig ved Middelhavet.

Klosteret Gelonne i Saint-Guilhem-le-Désert

Gelonne Kloster stammer fra 800-tallet og er et skoleeksempel på den romanske arkitektur. Her opbevares store skatte. Klosteret hører uden tvivl til blandt regionens mest betydningsfulde kulturelle og åndelige centre. Klostret ligger placeret ved den gamle pilgrimsrute til Santiago de Compostela og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Grotte des Demoiselles og Grotte de la Clamouse

Grotte des Demoiselles udgør en af områdets mest imponerende seværdigheder. I grottens største hule, står kæmpe søjler på over 45 m Om sommeren skaber den kølige luft i hulen et behageligt miljø, hvor Ikan fåen pause fra solen. Hulen er beliggende ikke langt fra Les Gorges du Tarn (Tarn kløfter) og Corniche des Cévennes (massivet Cevennes).

Endnu en spektakulær drypstenshule befinder sig ca. 35 km fra Montpellier ved foden af Larzec-Plateaus. I det sydlige Languedoc er den den største af sin slags, specielt kendt for sine aragonit drypsten.

Dinosaurusparken i Mèze

Denne park er ikke kun noget for dinosaurusfans. Parken er den største af sin slags i Europa og informerer på en yderst anskuelig måde om disse forhistoriske dyr. Begiv jer ud på en spændende tidsrejse. Parken er åben hele året.

Cap D'Agde Aquarium

I dette akvarium kan I ikke kun beundre Middelhavets beboere, men også tropefisk, koraller, hajer og andre havdyr. De 30 bassiner, der forsynes med frisk havvand, skaber et miljø, der ligger tæt op ad dyrenes naturlige omgivelser. Gå ikke glip af dette unikke show. Akvariet er åbent hele året.

Feriehusudlejning i Frankrig

NOVASOL tilbyder ferieboliger til alle – uanset ønsker, budget, placering og antal personer. Fordelene ved at leje en privat feriebolig er, at I kommer helt tæt på den lokale befolkning og den autentiske atmosfære. I bestemmer selv det hele og kan forme ferien lige som I ønsker det. NOVASOL har arbejdet med feriehusudlejning i Frankrig i mange år og med egne medarbejdere i hele landet, har vi et godt kendskab til boligerne og områderne.

Lej feriebolig med pool i Frankrig