Ferie på Korsika

Har I først nyt livet i liflige Frankrig - f.eks. i et sommerhus på Korsika - bliver det ikke sidste gang. Charmen ved Korsika lokker dig tilbage, og sommerhusudlejning i Frankrig er en dejlig ferieform. Nyd ferielivet i sommerhus i Frankrig - sommerhus på Korsika i Middelhavet er lig med sommerhuse hos NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Lej sommerhus på Korsika

Oplevelser fra et sommerhus på Korsika

På Korsikas østkyst finder du det 'milde' landskab med dejlige strande, der især er populært blandt børnefamilier og vandsportsentusiaster. Nordsiden har et mere barsk og fascinerende landskab med spændende bjergformationer. Syd for byen Calvi kan du fx opleve de helt enestående rødlige bjergkamme.

Besøger du Korsika, er et lejet feriehus en god base for hele familien. Her kan I selv bestemme tempoet og nyde øens mange tilbud. Tag på oplevelse i den alsidige natur, der skifter alt efter hvilken del af øen du besøger. Korsika i Middelhavet er et dejligt sted i Frankrig, og vi ønsker dig en god ferie.

Oplevelser sommerhus Korsika

Sommerhus på Korsika

Forkæl din ferie med et sommerhus på Korsika, og find det på hylderne hos NOVASOL. Når det kommer til sommerhusudlejning er det nemlig os, du skal have fat i. Både når du vil holde ferie i Frankrig og andre steder. Vores sommerhusudlejning stiller en bred vifte af sommerhuse til din disposition, og det eneste du skal gøre er at vælge hvilket hus og hvor meget luksus, du synes, du har lyst til. Vores sommerhuse på Korsika udkommer med og uden privat pool, egen sauna og hvad dit hjerte ellers kan begære. Hvad kunne din ferie på Korsika i Middelhavet tænke sig? Det er dig, der bestemmer.

NOVASOL har mange års erfaring i at leje ferieboliger ud. Vi har et stort udvalg af feriehuse i det meste af Europa, og du kan altid hurtigt og nemt søge efter en bolig samt booke online - hele døgnet rundt.