Historie i det centrale Frankrig

Det centrale Frankrig omfatter departementerne Cher, Eure-et-Loire, Indre, Indre-et-Loire, Loiret og Loir-et-Cher. Når I bestiller et feriehus i det centrale Frankrig, har I det perfekte udgangspunkt for at opleve områdets spændende historie.

Historie på ferie i Frankrig

En storslået historie

Denne centrale region består historisk set af provinserne Touraine, Berry og Orleans. I byen Chartres er det muligt at besøge en af de smukkeste katedraler i Frankrig, bygget mellem 1145 og 1220. Katedralen afspejler den rigdom der fandtes i regionen i middelalderen. Fra det femtende til det attende århundrede oplevede man også en ren guldalder og monarkiet besluttede derfor at bygge mange kongelige residenser netop her. I kan besøge nogle af disse smukke residenser, bl.a. Loir-et-Cher og Château de Blois, der var den foretrukne residens for franske konger under renæssancen. Bygget på bredden af floden Loire, ligger denne pragtfulde bygning der giver et fantastisk indblik i fransk arkitektur, men også i det royale liv og den spændende historie.

Bo midt i historien i en ferielejlighed

Når I f.eks. lejer en ferielejlighed i det centrale Frankrig , kan I besøge Orléans, som var den første hovedstad i landet i den merovingiske og karolingiske periode. Byen var ikke kun det politiske centrum, men også det religiøse hovedsæde. Her ligger klosteret Fleury, der har ry for at være det mest indflydelsesrige i hele Frankrig. I kan udforske stedet og opleve denne romansk byggede hovedstad og mærke historiens vingesus.

Ferie i det centrale Frankrig

Ferieboliger giver mange muligheder

Med base i jeres helt egen feriebolig er der fantastiske muligheder for at udforske denne region med den unikke historie. I dette område har så berømte personer som Honoré de Balzac, Marcel Proust og René Descartes set dagens lys. Find jeres NOVASOL feriebolig i Frankrig og kom tæt på den lokale befolkning og bliv en del af den autentiske stemning og atmosfære. I kan slappe af i helt private omgivelser uden at skulle tage hensyn eller bliver forstyrret af andre feriegæster. Det er ferie emd frihed og plads til alle - det er b.la. en af fordelene ved at vælge feriehusudlejning som ferieform.