Feriehus i Bourgogne

Bourgogne er en region i det centrale Frankrig med regionshovedstaden Dijon. Her venter blandt meget andet bølgende vinmarker, storslåede slotte og spændende middelalderbyer. Bourgogne er en region med en lang historie, hvilket bestemt ses i regionens byer og ved de mange vinslotte og borge. Der er masser af oplevelser for hele familien, hvad enten man er til det kulturelle eller har lyst til udendørsaktiviteter. Også i Bourgogne leverer NOVASOL det bedste indenfor feriehuse. Vores mål er, at du får en fantastisk ferie i Frankrig, og det er der gode chancer for vil lykkes i et feriehus i Bourgogne.

Lej feriehus i Bourgogne

Aktiviteter fra et feriehus i Bourgogne

Bourgogne hører til blandt det ypperste i Frankrig, og i et feriehus bliver din oplevelse endnu bedre. Med et feriehus i Bourgogne har i en masse udflugtsmuligheder og rig mulighed for en aktiv ferie. Den mere end 250 kilometer lange Bourgne kanal som blev færdiggjort i 1832, giver adgang til en lang række af regionens byer, akvædukter og vinmarker. I kan f.eks. leje en båd og tage på udforskning på kanalen. Regionen promoverer sig selv en cykel region, grundet det bølgende landskab og skønne udsigter over det betagende landskab, hvilket giver et fantastisk udgangspunkt for en cykelferie. Yderligere vil I finde markerede ruter over hele regionen og her findes over 580km grønne cykelstier uden trafik og støj. Man kan ikke snakke om Bourgogne uden at tænke på regionens verdenskendte bourgogne-vine. Fra jeres feriehus i Bourgogne kan i besøge de lokale vingårde og måske smage på en drue eller to. Uanset hvad I ønsker på jeres ferie, så vil Bourgogne danne skønne rammer om jeres ferie i Frankrig.

Aktiviteter i Bourgogne

Leje af feriehus i Bourgogne

Vælger du et feriehus i Bourgogne, har du mulighed for at vælge netop den type feriehus, du helst vil bo i, og præcis den grad af luksus, du mener bør forsøde din ferie i Bourgogne. Novasol har styr på sagerne, når det gælder sommerhusudlejning i Frankrig. Drømmer du om at tilbringe afslappende stunder i et fransk stenhus der emmer af atmosfære, og har den mest fantastiske udsigt til frodige vinmarker? Vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed i Bourgogne.

Hos Novasol har et stort udvalg af dejlige feriehuse i det meste af Europa, og du finder nemt og hurtigt en feriebolig i dit favoritområde. Vores huse spænder fra meget enkle indrettede huse til luksushuse der er udstyret med diverse faciliteter. Vores feriehuse i Bourgogne findes med ekstra udstyr som pool og egen udrensende sauna. Det er ikke tilfældigt at Novasol er kendt for kvalitet, når det handler om sommerhusudlejning. Du kan søge og reservere hos os online døgnet rundt hele året.