Byer i Bourgogne

I Bourgogne findes uttalige oplevelser og hver eneste by i regionen har seværdige steder og en spændende historie. Fra jerers feriebolig i Bourgogne har I alle muligheder for at tage ud i området og opleve de mange spændende byer helt tæt på.

Lej feriehus i central Frankrig

Besøg middelalderlige Auxerre og Sens

De charmerende byer Sens og Auxerre ligger på bredden af Yonne og præsentere den typiske charme som er kentegnende for Bourgogne. Sens er en århundreder gammel by med Gallisk-romersk oprindelse. Gå på opdagelse i den middelalderlige gamle bydel og se en af de smukkeste gotiske katedraler i Frankrig bygget i det 12. århundrede. Auxerre er bygget på en bakke og er utrolig hyggelig med små bindingsværkshuse i de skønne gader – her er der virkelig atmosfære.

Nyd det gode liv med i en ferielejlighed

Foretrækker I at leje en ferielejlighed i centrum og derved være tæt på det hele? Vælg f.eks. Orleans eller Bourges, begge byer er præget af historie og kultur og giver jer rige muligheder for, at kombinere jeres historiske nysgerrighed med masser af kunst, kultur og byliv. Prøv også et besøg i de store vinkældre med berømte vine fra området. Nyd nogle af de lokale retter, som alle har et højt gastronomisk niveau, sammen med vinen og mærk det gode liv.

byoplevelser i central Frankrig

Smukke Nevers og Vézelay

Byen Nevers ligger der hvor floden Nièvre forbindes med floden Loire, og er i en af de største byer i Bourgogne. Byens centrum ligger på et højdedrag og her kan I beundre flere bygninger fra det 14. og det 17. århundrede samt den romansk-gotisk kirke Palais Ducal. Kirken anses for at være blandt de mest betydningsfulde bygninger i Frankrig fra d. 17. århundrede. Vézelay er absolut også en by I bør besøge. Her kan I nyde den imponerende kirke Ste-Madeleine som ligger på toppen af byen, omkranset af små gader og gamle charmerende bygninger. I 1190 mødtes Kong Philippe Auguste af Frankrig og Richard Løvehjerte af England i byen for at drage ud på korstog sammen. Byen er pga. af de velholdte huse, voldanlæg og byporte at finde på listen over Verdenskulturarv hos UNESCO.

Tæt på naturen

Når I lejer et feriehus i Bourgogne, kan I også nyde den naturlige sødme i de store fredede områder. Besøg f.eks. sumpene Brenne og skoven i Loiret, hvor der året rundt tilbydes et bredt udvalg af aktiviteter som f.eks. fiskeri og jagt. Om sommeren findes der også forlystelsesparker i området. Med udgangspunkt fra et feriehus, vælger I selv dagens program og får en afslappet og behagelig ferie. Vi har håndplukket de bedste ferieboliger i det centrale Frankrig til at danne rammen om jeres ferie i Frankrig.

NOVASOL udlejer både dejlige feriehuse og ferielejligheder i Bourgogne, så der er noget for enhver. Er det ikke lige Bourgogne I gerne vil holde ferie i, men søger mod regionen, så tag et kig på vores øvrige ferieboliger i Frankrig

Natur i central Frankrig